> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / 40 barn på leir i Finnmark!40 barn på leir i Finnmark!

Foto: Privat

Selv om Region Nord geografisk sett er NLMs største region, er den også den minste. Men Gud er i arbeid! I helga ble forrige leirrekord nesten doblet, da 40 barn var på leir på Karalaks leirsted!

Karalaks leirsted, med sine 30 faste sengeplasser i hovedhuset, fikk virkelig kjenne på grensene da det i helga var 40 barn på leir – i tillegg til ledere. De vinterstengte hyttene måtte tas i bruk sammen med fantasien. 

– Når man er vant til under 20 deltakere, tar ting litt lengre tid enn vanlig, smiler leirleder Martha Lid Sæleset.

       

Forrige rekord på 23 barn

Leirlederen fortsetter:

– Det er jo helt fantastisk! Det er virkelig stort å få være med på. Særlig når vi vet hvor mange av deltakerne som ikke vokser opp i kristne hjem. Av de 40 som kom, var det jo ca. 30 av dem som var på leir for første gang. Og de snakket om å komme igjen. Så vi gleder oss allerede til leir til høsten igjen!

   

Stua ble nesten for liten. Foto: Privat

   

Effektiv bønnekampanje

I forkant av leiren var værmeldingen et uromoment. Barne- og ungdomsarbeider Katrine Gran Andersen, som bor og arbeider med barn og unge i Porsanger, engasjerte derfor til bønnekampanje.

Både bønnene om deltakere og om at vinden skulle avta ble hørt, og takken går til Gud etter ei svært positiv helg i Karalaks leirhistorie. 

      

INTRO i Harstad

Også i Harstad var det leir denne helga. Med besøk fra Fjellhaugs musikklasse og det lokale ungdomsarbeidet Uncover var det sammen med INTRO-gjengen over 100 ungdommer samlet til møte og lovsangskonsert lørdag kveld.

Det er mye å glede seg over i Nord-Norge for tiden!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.