> NLM / Norge / Region nord / NyheterNyheter

13. april 2016

30. april er det igjen områdestevne for NLM på Sandkollen Samfunnshus, ved Misvær! Dette er en samling for hele Salten.

07. april 2016

Alle bekymringer ble gjort til skamme da det lørdag 2. april ble invitert til gammeldags misjonsfest i Medby kapell på yttersida av Senja.

17. mars 2016

Påske er mer enn klilster og solkrem! I påsken kalles det også sammen om møter og samlinger i kirke og bedehus. Kanskje du skulle delta  på en av dem?

08. mars 2016

Selv om Region Nord geografisk sett er NLMs største region, er den også den minste. Men Gud er i arbeid! I helga ble forrige leirrekord nesten doblet, da 40 barn var på leir på Karalaks leirsted!

07. mars 2016

Årets Regionkonferanse finner sted på Grytøya utenfor Harstad 27.-29. mai.

27. februar 2016

Bibelcampingen på Skoghus leirsted går ut i år. Men det er flere andre arrangement man kan få med seg i sommer.

17. februar 2016

I år er det 125 år siden det hele begynte! Noen unge jenter i Bergen fikk kallet til å drive misjon blant kineserne. Gjennom alle diss årene har drivkraften vært "vi vil misjon".

Godt oppmøte, og gode tilbakemeldinger etter årets inspirasjonssamling på Skoghus leirsted. Tema var Gudsfrykt og menneskefrykt, og vi fikk også høre mye om misjonsarbeidet i Etiopia.

I påsken er det både leirer og møtevirksomhet i regionen. Se oversikten og bli med!

UNGforum er en samling for deg som er, eller ønsker å bli, engasjert i kristent barne- og ungdomsarbeid. 

"Helgas hovedemne er hvordan man kan ta vare på seg selv som leder. Mange lederoppgaver er krevende og vi ønsker jo at vi kan holde på over lang tid. Er det da noen særlige ting man bør være oppmerksom på? Er dette noen som bibelen lærer oss noe om?"

I forbindelse med at Annbjørg Boge blir pensjonist til våren, har vi lyst ut 100 % stilling i Nordland. Lisbeth Fjell Leithe fra Bodø er ifra 1. januar ansatt i 30 % stilling som områdearbeider, for å koordinere NLMs arbeid i Salten.

Vi ønsker alle et godt nytt år!

Nest siste helga i november var det julemesser både på Nordborg Skoler og i Fjellheim misjonsforsamling. Det kom inn 360.00 kr til arbeidet denne helgen! Nordborg satte ny rekord, og samlet inn 240.000 til skolen. På Fjellheim fikk de inn 120.000 kr, det er omtrent som i fjor. 

Helgen 5. til 7. februar er det igjen klart for inspirasjonssamling på Skoghus leirsted på Senja. Osvald Hindenes og Hanna Nilsen blir med oss denne helgen, og tema er Gudsfrykt!

Kristian Birkeland fra Lebesby er misjonær for NLM i Bolivia. 

19. november 2015

Vakre Tromsø, Nord-Norges største by. Nordlys, midnattssol og rappkjefta nordlendinger. Myter om isbjørner i gatene og tørrfisk til lørdagsgodt. Du ser det kanskje som et turistmål, men har du tenkt på at Tromsø kan ha bruk for akkurat deg?

Onsdag 21. oktober var det 50 år siden Gerd Pettersen hadde første samling som leder i barnelaget Vårsol i Misvær.

20.-21. november er det julemesser både på Fjellheim og på Nordborg. Ta turen innom for en god handel, en hyggelig prat, og samtidig som du støtter en god sak!

Hvert år arrangerer misjonsvennene i Indre Salten en lørdagskafe på Sandkollen i Misvær. Her får man blant annet kjøpt den berømte møsbrømlefsa!


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.