> NLM / Norge / Region nord / NyheterNyheter

Velkommen til Tromsø i slutten av juni! Midtsommertreff blir stedet å være for å få mye bibelundervisning og forkynnelse, oppleve midnattssola, Nord- Norges natur på sitt villeste, bra aktiviteter og bra folk!

Nå er det tid for å melde seg på til Regionkonferansen 2014!

Arbeidet med å finne ny regionleder etter Egil Skutlaberg er nå i havn. Under hovedstyrets møte lørdag ble Øystein Hitland ansatt som ny regionleder i NLM Region Nord.

For første gang på flere år er det igjen påskeleir for alle, på Jakobsbakken. - Vi er som en stor familie, sier deltager Trine Holta. 

Dra med deg ungdomsgjengen på festival i Kongeparken til sommeren!

Det er med stor glede at vi ønsker deg velkommen til Sulitjelma og årets regionkonferanse, under mottoet «En ny skapning».

Denne helga har det vært maksleir på Karalaks leirsted i Finnmark. Når påmeldingsfristen var gått ut var det ikke så mange påmeldte, men det endret seg det siste døgnet.

- Jeg har ikke angret en eneste gang! Det har vært så mye velsignelse med dette, sier 87 år gamle Oddny Røkenes smilende mens barna løper rundt. Selv om hun orker mindre, er hun fortsatt med på de fleste barneklubbene på bedehuset på Røkenes der de samles annenhver torsdag.

Etter 11 år, første som kretssekretær, og nå de siste årene som regionleder i NLM Region Nord, har Egil Skutlaberg bedt seg løst fra stillingen fra 31.07.2014.

Lørdag kveld den 25. januar var 16 lag samlet til nattcup i Tromsøhallen med elever fra Fjellheim bibelskole og folk fra forsamlingen som arrangører.

Til alle som er involvert i barne- og ungdomsarbeid i region nord - snart er det Inspirasjonssamling på Skoghus!

09. januar 2014

Kjell Sørensen fra Silsand på Senja tok over som bestyrer på Skoghus leirsted fra 1. januar

Kjære venner i Region Nord!

Vi er i ferd med å legge 2013 bak oss. Et år med mange små og store arrangement i region nord. Snart går vi inn i et nytt år med nye samlinger for små og store.

Noen julegaver spiser vi opp, noen blir utslitt etter en tid, andre blir utlest eller havner i en skuff. Her får du et tips om en gave som er like populær etter at julepynten er pakket bort.

Første helgen i februar 2014, er det igjen duket for inspirasjonshelg på Skoghus leirsted. Denne gangen er tema "Bibelens røde tråd", og det er Leif Nummela fra Finland som blir hovedtaler. Sett av denne helga til å delta på inspirasjonshelg!

For mange går de bare under navnet "Harstadgjengen", men hvem er de egentlig, de kristne ungdommene som har flyttet i flokk til Harstad?

Denne helgen er det områdemøte i Bodø. Samlingen blir på Betania.

Elisabet Elvrum Iversen og Øystein Iversen reiste i sommer fra Tromsø med kurs for Kenya. 1. august var de på plass i Nairobi. Like før helga fikk vi en liten oppdatering fra dem på hvordan det har gått den første tiden.

Hvert år inviteres medarbeiderne i region nord, fritidsforkynnere og på ansatte på institusjonene til medarbeidersamling på Skoghus leirsted. Årets samling hadde som overskrift: Ungdomsarbeid.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.