> NLM / Norge / Region nord / NyheterNyheter

Den årlige inspirasjonssamlingen på Skoghus blir 30. januar til 1. februar 2015. Samlingen har som tema "De minst nådde", og det blir fokus både på ytremisjonsarbeid og innvandrerarbeid.

Eldfrid Marie Klepsvik er den personen i Region Nord som har vært flest ganger på leir. Som 22 åring har hun rukket å være med på hele 86 leirer!

Hva er Vision?

Vision er en helg full av spenstige ungdommer, flotte møter, spennende seminarer, gøye aktiviteter og hysterisk morsom underholdning. Med andre ord, en helg du ikke vil gå glipp av!

13. november 2014

- Jeg synes moteshowet var det artigste. Og å bli kjent med andre, sier Sedine Eriksen som var en av 31 deltakere på tweensleir på Skoghus i begynnelsen av november.

Ungdom i oppdrag har fått en visjon: Alle i hele verden skal få tilbud om en Bibel. De begynte i Finnmark i høst, og Fjellheim Bibelskole tok på seg tre Finnmarkskommuner. Jeg fikk bli med en gruppe elever fra Fjellheim til Lebesby og Gamvik.

Det var stor stemning da Fauske Misjonsforening inviterte til Høstbasar lørdag første november. Åresalg, dagslotteri og hovedlotteri, i tillegg til salg av julebakst og hjemmelaget saft og syltetøy, og kafé med salg av grøt, kaffi og kaker brakte inn kr 40.000 til misjonen.

Hvert andre år arrangerer Region Nord «supplerende konfirmasjonsundervisning» for konfirmanter i åttende og niende klasse.

«Hallo, kor kjekt å sjå deg!» «Takk for sist!» «Er du og her?» «Vel møtt!» Slik summa det på Jakobsbakken fredag 19. september då om lag 25 voksne møttes til Høsttreff. Været var upåklageleg og stemningen var god.

23. september 2014

Det kom flere møtefremmede på møtene med Per Tveten og Nord Norge-teamet i Bodø i forrige uke. Derfor ble det bestemt at møtene fortsetter en uke til, fra 24.-28. september.

20. september 2014

De har sitt virke på Fjellheim Bibelskole, Skoghus leirsted, Soltun soldatheim, Karalaks Leir- og Utfartsenter, Nordborg skoler, Heimly barnehage, Regionstyret og Gjenbruksbutikkene. Onsdag 17 september kom de sammen til fire timer med oppbyggelse, god mat og gode samtaler.

Misjonssambandet, Indremisjonen og Samemisjonen inviterte til Finnmarkstevne i Lakselv 12.-14.september. Rundt 60 unge og eldre kom fra store deler av Finnmark.

Siden vinteren 1994 har allidrett vært et tilbud til barn og unge i Kårvikhamn. Det har betydd mye! 20 år med virksomhet må selvfølgelig feires skikkelig og forrige fredag var gymsalen på Kårvik skole pyntet til fest. 

- UNGforum er en samling for folk som er engasjert i barne- og ungdomsarbeidet vårt, sier ungleder Øivind Ruud Kringstad.

FIMIS (Finnsnes Misjonsforasmling) har tatt i bruk de nye forsamlingslokalene på Myra senter. Søndag 24. august var det innvielsesfest.

I dag er det oppstart av nytt skoleår ved Nordborg Skoler.

For mange framstår regnskapsrapporter som tørre tall og uforståelig informasjon, men de gir oss en viktig pekepinn på hvordan den økonomiske situasjonen er til en hver tid.

Månedsskiftet mai-juni er årsmøtenes tid. Dessuten viser denne årstiden tydelig at vi bor i et langstrakt land.

Flere av deltakerne på Regionkonferansen kom langveis fra, og brukte Kristihimmelfartsdag til reisen. Vi som kom frem til Sulitjelma på torsdagen, benyttet kvelden til en mottakelse på Jakobsbakken.

Blir du konfirmant enten kommende skoleår eller det neste? Da er du hjertelig velkommen til å følge vår supplerende konfirmasjonsundervisning!

3 familier, 6 vaksne og 11 barn ønska å gjera noko ekstra ut av det når Annbjørg Boge og Ragnhild Kråvik ville koma på besøk.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.