> NLM / Norge / Region nord / NyheterNyheter

Som 11-åring kjente Kåre Holta på et sterkt kall til å bli misjonær. Dette begynner å bli noen år siden, men kallet har han hatt med seg i større eller mindre grad hele tiden. Og i august i år reiser han og kona Trine til Etiopia for NLM.

Er du, eller ønsker du å være, involvert i forkynnende arbeid? Du er hjertelig velkommen til forkynnersamling på Nordborg torsdag 7. mai fra 18.00.

Vi er glade for å ha fått ansatt to nye barne- og ungdomsarbeidere. Ole Christian Vedvik og Ragnhild Kråvik begynner i stillingene sine i august.

Påska er over også i år kan mange se tilbake på gode høytidsdager på Påske på Jakobsbakken. Årets arrangement gav mersmak for mange!

Det er fint å kunne samles om påskens budskap på møter og samlinger i påskehelgen. Dette blir det mulighet for flere steder i regionen også denne påsken.

14. mars ble misjonsfolket i Salten invitert til områdemøte på Reipå ved Ørnes. Det var ca 30 mennesker samlet, halvparten fra Ørnesområdet, halvparten tilreisende.

Gjennom året som gikk er det gitt rekordhøye 3,4 millioner kroner i gaver til NLM Region Nord! En økning på 350 000 fra året før. Vi blir både ydmyke og takknemlige!

NLMs hovedstyre vedtok på sitt møte 07.02 i år å be NLM Region Nord overta eierskapet for Soltun Soldatheim fra NLM Norge. I forkant av dette har det vært en dialog mellom Region Nord og NLM Norge om saken.

Ole Christian Vedvik (24) er lærerstudent i Tromsø og var en av deltakerne på mannshelga i slutten av februar på Soltun Soldatheim. Gjennom helga var mellom 20 og 30 menn samlet til undervisning, samtale, rap og bønn. 

Både Regionstyret og barne- og ungdomsrådet (BUR) har behandlet og vedtatt sine årsmeldinger for 2014. Nå er gir vi deg mulighet til å lese disse meldingene.

Det er ikke hverdagskost at vi lyser ut nye stillinger i NLM region nord. Det gjør vi nå!

- Man er leder i så mange settinger! Dette er veldig aktuelt i mange sammenhenger etterpå også, sier Karoline Pedersen, en av lederne i det nye lederutviklingsprogrammet. 

Inspirasjonshelgen på Skoghus fokuserte på misjon blant de minst nådde folkeslagene. Vi hadde besøk av en utsending som har vært inne som kristent fagpersonell i et land helt stengt for tradisjonell misjonsvirksomhet. Både forsamlingen og utsendingen satte pris på muligheten til å kunne snakke fritt om dette utfordrende misjonsarbeidet.

Regionkonferansen 2015 blir på Fjellheim bibelskole 22.-24. mai. Vi håper mange har satt av helgen allerede for å bli med på regionens storsamling.

Vision er en årlig mini-festival på Nordborg, der vi får besøk av et team fra Oslo.

Velkommen til UNGforum! En samling til inspirasjon for ledere i barne- og ungdomsarbeidet.

30.januar til 1. februar kommer Arnfinn Røyland m fl til inspirasjonssamlingen vår. Tema i år er "De minst nådde", og vi blir satt inn i arbeidet for å nå de minst nådde folkeslagene med evangeliet, både ute på misjonslandene og her hjemme.

Det er snart julehelg, og her på regionkontoret er vi i ferd med å trappe ned arbeidet før det blir noen dager jule-fri. Det er bare noe som må gjøres unna først!

Led i nord er Region nords lederutviklingsprogram for ungdom mellom 9. trinn og 19 år.

Snart er 2014 historie, og det er tid for oppsummering.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.