> NLM / Norge / Region nord / NyheterNyheter

Helgen 09-11 oktober var 25 damer samlet på Skoghus Leirsted på Senja. Tema var selvinnsikt, kommunikasjon og tilgivelse.

Det var leirsjef Johannes Sælesets korte rapport etter barneleir på Karalaks i Finnmark denne helga.

Trine og Kåre Holta reiste i august fra Kårvikhavn i Troms til Etiopia, til sin første misjonærperiode. Kåre deler her noen av sine inntrykk fra den første tiden i landet.

I drøyt halvannet år har en liten gjeng fra Bodø vært med i «veiledning for misjonsfellesskap». Gjennom fire undervisningssamlinger og egne «teamsamlinger» lokalt har de arbeidet, og fått veiledning, gjennom mange aktuelle problemstillinger i etableringen av et lokalt arbeid som kan vinne nye- og bevare etterfølgere av Jesus. 

Mellom 40 og 45 personer knyttet til NLMs arbeid i Nord-Norge var samlet på Skoghus leirsted 16. september.

Andrea Màrkus Nilsen er fra 1. september ansatt i en 20 % stilling som forsamlingsarbeider i Tromsø.

På regionstyremøtet i Tromsø 29. august ble Kjetil Rege valgt til regionstyreleder og Kjetil Apeland til nestleder i regionstyret.

På første Led i Nordsamling, i februar, hadde vi snøstorm. I september starter nytt semester og vi håper aktuelle kandidater søker seg med!

UNGforum er en samling for deg som er, eller ønsker å bli, engasjert i det kristne barne- og ungdomsarbeidet. En god start på høsten!

Det er 20 uker igjen av 2015, og nesten like mange arrangement det går an å melde seg på i NLM Region Nord!

En lang tradisjon med seterstevne på Vestvangsetra i Iselvdalen videreføres også i år.

Fiskecamp ved Målselv og opplæring i fluekasting for nybegynnere 28.- 31.juli.

Sola har snudd, og det er ferietid også på regionkontoret. 

Årets polarbadleir stod faktisk i fare for å bli avlyst. Men 45 deltakere fikk med seg en godt gjennomført leir og hadde mange sentrale spørsmål om troen på Jesus og livet med ham.

Skal du være utsending på GF, må du ha fullmaktsskjema fra foreningen du representerer.

På tross av sur vind og drypp av nedbør deltok hele 110 av elevene fra Nordborg skoler i "African run". Til sammen samlet de inn over 100 000,-

Tema for årets Regionkonferanse var «Han kommer». Dette var en rød tråd gjennom programmet denne helgen; – vårt liv og vår tjeneste i lys av at Jesus kommer igjen. I tillegg til møter og forhandlinger, er fellesskapet viktig når det er årsmøte i den geografisk store Region Nord.

Regionkonferansen 2015 begynte med åpningsmøte 22. mai. Rundt 150 personer i alle aldre fra Saltdal i sør til Lebesby i nord var samlet på Fjellheim Bibelskole i Tromsø.

I Vesterålen har det tradisjonelt vært et rikt kristenliv, men NLM har ikke hatt så mye arbeid der. Men det er noen kontaktpersoner som legger til rette for NLM-møter. Blant annet på Sørvågen i Øksnes kommune.

Dagene går med stormskritt mot årets Regionkonferanse, og nå er det tid for å melde seg på!


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.