> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Vinterens leirtilbudVinterens leirtilbud

Foto: privat

Nå er det klart for påmelding!

Nyttårsfeiring

For ungdommer i alderen 8. klasse til 3. vgs blir det ReGaze Nyttår  på Laberget. Dette er en super anledning til å gå inn i 2019 sammen med gamle og nye venner. Det blir festmiddag, midnattsgudstjeneste, kafe og spill -for å nevne noe. Her er det bare å hive seg på! Påmeldingsfristen er 15. desember.

Julegaveidé?

Å gi bort en opplevelse er en flott julegave. Hva med å invitere noen du kjenner med på Bibel-og Inspirasjonshelg 5.-6. januar på Søvassli leirsted? Kristian Fagerli holder bibeltimer og Randi Barlaup og Brødrene Gjerde deltar med sang. Det blir festmiddag og sangkveld på lørdag, og nyttårsfest på søndag. Påmeldingsfrist er 19. desember.

Et leiropphold er også en fin gave til barnebarn eller fadderbarn. 8.-10. februar blir det WinterCamp på Søvassli for friluftsglade 5.-7. klassinger. For 2.-4. klassinger blir det Vinterleir 8.-10. mars. På disse leirene blir det mye uteliv, leik og gode bibeltimer. Leirene pleier å bli fullbookede, så vær raskt ute med påmeldingen!

FamilieWeekend på Søvassli

Dette er leir for store og små. Her kan familien være sammen om fine naturopplevelser, bibelsamlinger, leik og sosialt samvær, (-uten at de voksne må tenke på matlaging og oppvask) Sett av helgen 1.-3. mars!

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her: www.nlm.no/leirmidt-norge


Dagens bibelsitat

Heb 7:25 Derfor kan han også fullkomment frelse dem som kommer til Gud ved ham, da han alltid lever for å gå i forbønn for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.