> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Sommer og stevnetidSommer og stevnetid

Fra venstre: Knut Kvalvik, Arnt Thyve og Toril Thyve. Foto: Johan Jensen

Mange benytter ferietiden til å oppleve kristent fellesskap og få åndelig påfyll på stevnene som arrangeres rundt om i landet.

1. juli ble det arrangert sommerstevne på Nedre Kletthammer på Lønset, og Johan Jensen forteller: "Knut Kvalvik gav oss glimt av frelseshistorien i sin andakt. Toril og Arnt Thyve deltok med sang akkompagnert av Knut Kvalvik på trekkspill. Rundt 30 personer hadde satt av tid til samling omkring Guds ord, denne flotte søndagen. Ildri Kletthammer og Marie Grændsen og deres medhjelpere sto for den praktiske tilretteleggingen  og matservering. Det står stor respekt av den jobben de gjør for å holde oppe tradisjonen med sommerstevne på Lønset".

Velkommen du også!

I region Midt-Norge er det fortsatt flere muligheter for dem som vil være med på lignende arrangementer: 

Sommerstevnet på Namdalseid arrangeres i forsamlingslokalet på Elda søndag 22. juli kl 14. I år er det Per Bergene-Holm som taler.

Bjørnholmstemnet finner sted 5. august på idylliske Bjørnholmen i den Nordmørske skjærgården.

Sommerbibelskolen i Røyrvik arrangeres 10. - 12. august. Taler er Kristian Fagerli.

Sommerbibelskolen i Namsos blir temaet "I de siste tider". Arrangementet finner sted 10.-12. august, og taler er Asbjørn Nordgård.

Sommermøter på Å Misjonshus i Åfjord 14.-18. august kl 19. Søndag 19. august kl 16 blir det Misjonsfest. Marit Andersen taler på møtene.

Velkommen til godt samvær og styrkende forkynnelse disse sommerdagene!


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.