> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Plask-leir 2018Plask-leir 2018

Sigrid og Selma hopper i det!  Fotograf: Sandra Joramo

Bibel, båt og bading for 2.-4. klassinger på Laberget leirsted.

Plask i regnvær

Med en varm og god sommer friskt i minnet så var det litt nedtur å starte opp PLASK-leiren fredag 17.august med regn og bare 15 grader. Men været legger aldri en demper på denne leiren! Er man på PLASK leir så blir man våt. Om det kommer ovenfra, eller fra vannkrig, bading eller tubekjøring. Og slik ble det også i år. Lørdagen besto av mange utendørs aktiviteter som også i år kulminerte med en vannkrig med ketchupflasker. Og ikke å forglemme en flott leirkveld med innslag både fra barna, ungdomslederne og lederne.

Engasjerende Bibelundervisning

Bibeltimene i år ble holdt av Knut Ole Østertun. Med temaet "Tapt, ettersøkt og funnet" gjenga han historien i Lukas 15, 4-7 på en så levende og god måte at de 32 barna satt musestille og fulgte med.

Førsteklasses forpleining

Laberget leirsted fulgte på sin side opp med god servering mange ganger om dagen, og med mye kaffe og te til de 11 lederne og 5 ungdomslederne. Plassen er som laget for å kunne gjennomføre en slik type leir, og både deltagere og ledere dro fra Laberget på søndag med et smil om munnen.

Vi ser frem til PLASK 2019!


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.