> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Mer å se fram til!Mer å se fram til!

Leirene for sommeren og høsten er klare for påmelding!

På Laberget Leirsted blir det igjen Splash for 5.-7. klassinger og Plask-leir for 2.-4. klassinger den andre og tredje helgen i august. Påmeldingsfristen er 26. juli og 2.august, så ikke glem å melde på barna før dere drar på ferie!

Nytt av året er "Aktivitetsdager" i Vemundvik i Namsos fra onsdag 8. til fredag 10 august.  Dette er en dagsleir for høstens 2.-6. klassinger, og er tenkt som et alternativ til ferie-SFO i en bygd der NLM ikke har et arbeid fra før. Leiren finner sted på Sørenget Oppvekstsenter, og påmeldingsfristen er 15.juli. "Bo-heime-leir" blir det også for 1.-5.klassinger på Arnøya 8.-9. september.

Variert leirtilbud i regionen

Hva med å ta med barnebarn eller fadderbarn på Mix-leir 5.-7. oktober på Søvassli? Eller invitere med en venn i 5.-7. klasse på Aktivitetsleir på Val eller WildCamp på Søvassli 7.-9. september?

Damer i alle aldre inviteres til å delta på Kvinnehelg på Søvassli 14.-16. september eller Kvinnehelg på Hallarheim 21.-23. september, og igjen blir det arrangert Vi over 60 på Laberget. Dette blir dager med åndelig og sosialt påfyll.

Mange syntes det var leit at ReGaze Påske måtte avlyses i år på grunn av for få påmeldte, men 21.-23. september er muligheten her igjen! Benytt sommerukene til å tipse aktuelle deltakere om leirene. Det er kjekt å kunne reise flere sammen!

Les mer om de enkelte arrangementene på www.nlm.no/leirmidt-norge

Riktig god sommer alle sammen, og velkommen på leir! 


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.