> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Kvinnehelger med kort frist!Kvinnehelger med kort frist!

Er du kvinne og har lyst på rekreasjon og påfyll har du nå to gode muligheter hvis du er rask med påmeldingen:

I september er det kvinnehelg både på Søvassli leirsted i Hemne og på Hallarheim leirsted i Nærøy. Målet med helgene er at kvinner i alle aldre kan samles til felles oppbyggelse, fornyelse, og dele erfaringer fra tro og liv.

Kvinnehelg på Søvassli

14.-16. september arrangeres Kvinnehelg på Søvassli. Marit Andersen, tidligere misjonær i Bolivia deltar, og temaet for helga er «Troverdig liv». Lørdagen blir det lagt opp til en lengre, guidet fjelltur for dem som har lyst. Ellers blir det god tid til samtaler, bønnefellesskap, håndarbeid, bibelsamlinger, og festmiddag.

Kvinnehelg på Hallarheim

På Hallarheim 21.-23. september blir det anledning til sjelesorg og forbønn, gode samtaler, turer i nærområdet og noe kreativ utfoldelse. Talere her vil være Ingrid Næss, som i en årrekke har drevet med helse-og bistandsarbeid i Øst-Afrika, og Anita Pedersen som har vært misjonær i Kenya og Mongolia.

Liten påmelding, fare for avlysning

Dessverre er det så langt få påmeldte til kvinnehelgene. Vi tror at disse leirene vil bli så bra, og det er trist om helgene avlyses på grunn av for lav oppslutning. Derfor er påmeldingsfristen til Kvinnehelg på Søvassli utsatt til torsdag 6. september. Påmeldingsfristen for Kvinnehelg på Hallarheim er 13.september. Du kan melde deg på her: www.nlm.no/leirmidt-norge.

Spre informasjon om arrangementene i din omgangskrets! Inviter naboer, kolleger og venninner og bli med!


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.