> NLM / Norge / Region Midt-Norge / NyheterNyheter

01. oktober 2016

Det er med spenning vi har startet høsten. Gavene har i hele år vært lavere enn i fjor, og også flere hundre tusen under årets budsjett.

NLM Midt-Norge søker nye medarbeidere til 3 stillinger i regionen. Det er regionleder, ungleder og fellesskapskonsulent i 2-årig prosjektstilling. Vi oppfordrer alle misjonsvenner til å spre informasjon om stillingene videre.

28. september 2016

Over 30 damer var innom på kvinneweekend på Søvassli ungdomssenter, og alle dro hjem med berikelse fra denne helga

22. september 2016

Verden går fremover, og i våre dager kan du gi kollekt med mobilen. NLM oppfordrer nå misjonsfellesskapene i organisasjonen til å ta i bruk DnBs tjeneste Vipps.

21. august 2016

Ei bibelhelg kan bli ei uforglemmelig helg. Det opplevde misjonsvennene på Hitra forrige helg.

NLM Midt-Norge søker nå nye medarbeidere til 3 stillinger i regionen. Det er regionleder, ungleder og ett vikariat i 30% stilling som barne-og ungdomsarbeider. Vi oppfordrer alle misjonsvenner til å spre informasjon om stillingene videre.

06. juli 2016

Siste søndag i juni var det tradisjonelle sommerstevnet på Kletthammer, like overfor den velkjente Gråura i Sunndal kommune.

24. juni 2016

Jan Tore Vespestad har sagt opp sin stilling som regionleder i NLM Midt-Norge. Beslutningen skyldes vurderinger av stillingens oppgaver og trivsel i disse.

16. juni 2016

Arbeid blant flyktninger og innvandrere var et sentralt tema da misjonsfolket i region Midt-Norge satte hverandre stevne på regionkonferansen på Rødde Folkehøgskole den første helga i juni.

27. mai 2016

I Åfjord har de noe som kalles SommerEkstra'n 2016. Her kan du høre Lise Taraldsen fortelle om dette. Kanskje det også vil inspirere deg og ditt misjonsfellesskap?  

Sommertreff på Val arrangeres 23 - 26. juni. Vi er spent på om du blir med? SommerTreff er en langhelg med møter og aktiviteter, sammen med mange andre ungdommer fra Midt-Norge

Påmeldingsfristen nærmer seg med stormskritt. Hiv deg rundt og meld deg på. Vi tror og håper konferansen blir bra for både store og små!

13. mai 2016

Nå om dagen har vi dem rundt oss, det blir stadig flere av dem! Et sikkert vårtegn er at lamminga starter i sauefjøset, og denne våren fikk vi enda en gang lov å komme på lammeleir på Murumoen i Lierne.

06. mai 2016

Puss av sølvtøy, bibeltime, kinasjakk, rake plen og dagsrevyen var noe av det vi fikk med oss på Vi over 60-leir på Søvassli.

03. mai 2016

Bli med på jubileumsfest på regionkonferansen lørdag 4. juni kl 1900!

18. mars 2016

Vi gleder oss over å invitere alle til årets storsamling, regionkonferansen, og håper på fulle hus på Rødde Folkehøgskole 3. – 5. juni.

14. mars 2016

Onsdag 9. mars ble det arrangert ledersamling i Betania. Tema var "kreativ formidling for barn og unge".

10. mars 2016

Espen Ottosen kommer til Utøy bedehus nå i helga, 11.-13. mars. Ottosen er leder i informasjonsavdelingen i Norsk Luthersk Misjonssamband, norsk samfunnsdebattant, teolog og filosof.

15. februar 2016

Bli med på familieweekend på Søvassli 4. - 6. mars. Det er fremdeles muligheter for å bli med.

08. februar 2016

Nå er det bare to dager igjen til fristen for innsending av årsmelding for 2015, og det er fortsatt 137 misjonsfellesskap i Midt-Norge som ikke har levert årsmeldingen sin.


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.