> NLM / Jobb og tjeneste / Jobb og tjeneste i NLM / Tjeneste i Norge / Ledige stillinger Norge / Inspektør – Nordborg vgs (1. feb...Inspektør – Nordborg vgs (1. feb 2019)

Nordborg videregående skole søker inspektør fra 1. august 2019.

Nordborg Skoler er en kristen friskole med både ungdomsskole og videregående skole, med til sammen ca 220 elever. Skolen ligger sentralt på Finnsnes, midt mellom Tromsø og Harstad, med kort vei til flyplass (Bardufoss). Vi ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Midt-Troms.

   

Vi søker nå:

Inspektør

i 100 % stilling (vikariat, med mulighet for forlengelse)  

    

Ved Nordborg videregående skole vil det fra 01.08.19 bli ledig stilling som inspektør i 100 % stilling (vikariat, med mulighet for forlengelse). Inspektør fungerer også som assisterende rektor, og er en del av ledergruppa ved skolen.

   

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for planlegging og gjennomføring av eksamen
  • Timeplanlegging
  • Organisering av daglig drift for klasser, elever og lærere
  • Vikarbehov
  • Følge opp at undervisningen ved skolen fungerer godt
  • Følge opp lærere og andre ansatte ved skolen
  • Sørge for godt samarbeid både blant lærere og elever, og følge opp enkelte elevsaker
  • Tilrettelegge for pedagogisk utvikling og bruk av pedagogiske hjelpemidler

   

Det vektlegges at inspektør kan inspirere skolens ansatte, få i gang utviklingsprosesser og være med på å skape et godt læringsmiljø for elevene.

Skolen har internat og inspektør tar del i det sosialpedagogiske arbeidet i internatet.

   

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Den som skal være inspektør må kunne samarbeide godt med alle parter. Du må ha gode lederegenskaper, være tydelig, ha gode evner til å lytte, og være løsningsorientert. Du må ha gode evner til å arbeide på systemnivå, og samtidig kunne være fleksibel og løse utfordringer i en som regel uforutsigbar arbeidshverdag. Du må være flink til å kommunisere, og bidra til at folk rundt deg trives og arbeider godt.

   

Utdanning og erfaring

Det vil kreves relevant høyere utdanning, gjerne skoleledelse, og gjerne skolebakgrunn som lærer og/el administrativ skoleerfaring (men dette er ikke et absolutt krav). Utdanning eller erfaring fra områder som berører kommunikasjon, organisasjonsteori, økonomi og/el administrasjon kan også tillegges vekt. Personlig egnethet vil vektlegges.

      

Den som ansettes må bekjenne kristen tro og arbeide i samsvar med skolens kristne målsetting. Inspektør må kunne være en pådriver for at skolens kristne grunnsyn kommer tydelig fram i det daglige arbeidet.

       

For spørsmål eller informasjon kontakt rektor Anette Sørensen Rege, anette.sorensen.rege@nordborg.no, tlf 77 85 29 30/90 86 89 95

    

Søknad, CV og referanser sendes på epost til anette.sorensen.rege@nordborg.no    

     

Søknadsfrist: 1. februar 2019

Tiltredelse: 1. august 2019


Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.