> NLM / Internasjonalt / Vest-Afrika / Nyheter / Kvinnesamling i kjærlighetens tegnKvinnesamling i kjærlighetens tegn

Alle foto: Melci

Kvinnene i Elfenbenskysten har travle dager, men på agape-samling får de lene seg tilbake og få omsorg og hvile. For noen av dem blir det et varmt møte med en Gud de ennå ikke kjenner.

Lørdag 14. april var det igjen tid for agape-samling. Det er nå ett år siden sist vi hadde dette treffet, og vi var spente på hvor mange som ville komme denne gangen.

Mange var blitt invitert, både kvinnene fra kirkens alfabetiseringskurs, kvinnene i kirken, kollegaer fra kontoret og ellers kvinner som hjelper oss i hverdagen. Gleden var stor da det viste seg at mange av dem hadde både lyst og mulighet til å komme.

     

Et kjærkomment pusterom

Det er travle dager for kvinnene i Elfenbenskysten, og svært mye ansvar hviler på skuldrene deres.

En slik samling, hvor man får ta imot omsorg og ha det hyggelig sammen, er derfor en etterlengtet hviledag og fest som mange hadde sett frem til.

Vi hadde mange relevante temaer på samlingen, slik som nestekjærlighet, kjærlighet overfor barn, familie, ektefelle, naboer og så videre. Men som seg hør og bør ble det også satt av mye tid til sang og dans, samtale med gode venner og nye bekjentskaper.

    

   

Lek, latter og måltidsfellesskap

Ved det nye kontoret til Melci er det en flott hage som vi benyttet til mye lek. Stol-leken er populær blant både store og små. Og når man på ekte afrikansk måte danser seg rundt i ring mens musikken spilles, blir det mye latter og gledesrop.

      

 

Alle som hadde muligheten til det bidro til et flott fellesmåltid. God mat hører med når det er fest. 

Noen hadde til og med tatt med en stor pose med bananer og løk, og flere av kvinnene satte i gang med å fritere bananer til oss alle sammen. Det smakte nydelig!

      

   

Berøres gjennom fellesskap

Det kristne fellesskapet er varmt og inkluderende. Noen av kvinnene som kom på agape-samlingen er muslimer, men likevel ønsker de å delta i det kristne felleskapet. Noen av dem gir også uttrykk for at de ønsker å ta imot Jesus.

Det er stort og motiverende å høre slike tilbakemeldinger. Gud er med oss i arbeidet og berører mange. Tenk at vi kan få være redskaper for å formidle Guds agape-kjærlighet til mennesker.

Vi er takknemlige for en dag fylt av flott sang, bønn, dans, lek og masse god mat. Nå satser vi på å arrangere slike agape-samlinger 3 ganger i året fremover.

  

   


Stedlig representant

Stedlig representant

Vest-Afrika

+225 79298092

+223 94511220

Dagens bibelsitat

Jak 1:5 Men om noen av dere mangler visdom, da må han be til Gud – for Gud gir alle, villig og uten bebreidelse – og så skal han få den.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.