> NLM / Internasjonalt / Vest-Afrika / NyheterNyheter

28. april 2017

Mahoukvinna Makoti mista forstanden, men systera gav aldri opp. Frå å vere lenka til ein stokk, vart ho fri i Kristus – og påskedag vart begge systrene døypte!

27. april 2017

Flere hundre var samlet til påskefest i Mali andre påskedag. For mange ble det nok et første møte med påskebudskapet.

10. februar 2017

Gjennom prosjektet «Håp for alle» i Abidjan har Quattara Marama fått en ny stolthet – og bedre kontroll over økonomien.

UTSYN

07. februar 2017

Økende digitalisering, lave kostnader og internett med høy hastighet gjør at flere og flere afrikanere engasjerer seg på sosiale medier. Det preger også NLMs mediearbeid i Elfenbenskysten.

06. februar 2017

Melci-kirken i Abidjan har startet opp alfabetiseringskurs for kvinner. Mens barna leker i naborommet, tar kvinnene grep for å bedre sin egen fremtid.

06. januar 2017

NLMs misjonærer befinner seg trygt i Abidjan, mens soldater har tatt kontroll over byen Bouaké lengre nord i landet.

23. desember 2016

Det er tid for siste episode av adventskalenderen vår! Geir Henning er ved reisens slutt, men først blir han med radioteamet på tur. Kan man nå en unådd folkegruppe med radioteater om Jesus? Liker forfedrenes ånder bananer? Og hva sitter egentlig sunnmøringen igjen med etter reisen til Vest-Afrika?

19. desember 2016

Kvinnekurset i Ouaninou nord i Elfenbenskysten ble et etterlengtet avbrekk fra en utfordrende hverdag for mahoukvinnene.

16. desember 2016

I 3. episode av julekalenderen vår, "Tunheim på tur", vender Geir Henning tilbake til skolebenken og får et lynkurs i hurtigskole, før han i vill forferdelse blir invitert med på dansegulvet. Og kan det være helsefarlig å gå til frisøren?

15. desember 2016

– De menneskelige ressursene er det viktigste vi har, sier pastor Issiaka i Abidjan. Han brenner for at menigheten han leder skal styrkes og vokse innenfra.

13. desember 2016

I Elfenbenskysten analfabetisme utbredt. Derfor er radioarbeidet et viktig redskap i evangeliseringsarbeidet – og radioteater slår godt an.

09. desember 2016

Julekalenderen Tunheim på tur ruller videre! I denne episoden går Geir Henning under jorden på jakt etter gull, og vel oppe igjen går han på jakt etter tørkede dyrehoder. En vanlig dag på misjonsmarken!

08. desember 2016

Dei fleste nøkkelpersonane i arbeidet blant mahoufolket var nyleg samla til leiarkurs på bibelsenteret i Ouaninou.

UTSYN

02. desember 2016

– Det var deilig å se at misjonsarbeidet fungerer, og at arbeidet vi er med på betyr noe, sier Geir Henning Tunheim, ungleder i Region nordvest. Gjennom hele advent kan du følge hans første besøk på et misjonsfelt gjennom fire episoder av reisedokumentaren «Tunheim på tur».

01. desember 2016

I Vest-Afrika driver NLM både humanitær og evangelisk virksomhet. Vi arbeider hovedsakelig blant to unådde muslimske folkegrupper i Elfenbenskysten og Mali.

I slutten av september ble det arrangert en tre dagers barneleir på den offentlige skolen i området der vi arbeider i Mali og det ble rekordstor oppslutning.

15. september 2016

Ungdomsleiren i Ouaninou i Elfenbenskysten ga både åndelig og sosialt påfyll for de kristne ungdommene. Men også ikke-kristne satte stor pris på leiren.

27. april 2016

Etter flere år med stabilitet i Elfenbenskysten kan NLM Vest-Afrika nå overføre regnskapsoppgavene til lokalt ansatte. Vær med i bønn for våre medarbeidere!

UTSYN

07. april 2016

I Elfenbenskysten opplever NLMs radio en veldig vekst – på sosiale medier.

25. februar 2016

Gjennom kursing av foreldre håper NLMs utsendinger å bidra til bedre oppvekstvilkår for barn i flere fattige bydeler i Abidjan i Elfenbenskysten.


Stedlig representant

Stedlig representant

Vest-Afrika

+225 79298092

+223 94511220

Dagens bibelsitat

Åp 7:17 For Lammet, som er midt for tronen, skal vokte dem og føre dem til livets vannkilder. Og Gud skal tørke bort hver tåre fra deres øyne.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.