> NLM / Internasjonalt / Stor-Kina / NLM i Stor-KinaNLM i Stor-Kina

NLM startet arbeidet i Kina i 1891. Siden den gang har det skjedd store endringer, både i arbeidet og i området. Stor-Kina omfatter NLMs virksomhet i Kina med Hongkong og Macao, samt Taiwan.

  

Arbeidet blant kineserne har alltid vært prioritert i NLM. Gjennom mange år stod misjonærer i et stort arbeid i Kina, og etter revolusjonen i 1949 fortsatte NLM sitt arbeid blant kinesere både på Taiwan, i Hongkong og Macao.

Nå har arbeidet på disse feltene nådd en fase der etablerte nasjonale kirker har tatt over ansvaret, og misjonærene er integrert i kirkens arbeid.

 

Endrede rammer og arbeidsområder

Situasjonen i Kina har forandret seg mye de senere årene. NLM arbeider aktivt med å finne arbeidsområder i Kina innenfor de politiske rammer som finnes i landet i dag.

Vi er involvert i strategiske oppgaver i de forskjellige områdene innen Stor-Kina, og det er fortsatt et mange muligheter for samarbeid og støtte.

Støtte og inspirere

I vår tjeneste mellom det kinesiske folk må vi støtte og inspirere våre kristne trossøsken og medarbeidere i regionen for at vi sammen kan nå enda videre ut til dette store folket med Guds ord.

Per Gunvald Haaland er stedlig representant for regionen Stor-Kina.


Stedlig representant

 

Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.