> NLM / Internasjonalt / Sør-Amerika / Nyheter / Copa Campel fortsetter å vokseCopa Campel fortsetter å vokse

For fjerde gang ble fotballeiren "Copa Campel" arrangert på leirplassen ved kysten, og denne gang var det over 150 deltakere.

Siden starten i 2010 har Copa Campel vokst gradvis de siste årene. Fotballbanen er forbedret, og det er laget til sandvolleyballbaner, og i tillegg kommer det stadig flere deltakere. Fotballturneringen er fremdeles den viktigste, men volleyballturneringen vokser også i antall og anerkjennelse.

Stramt program

Dette året var det så mange deltakere at man ikke lenger kunne ha fellesmåltid, men måtte arrangere fleximåltid. Dette fungerte godt, og gav også muligheter til å ha fotballkamper og volleyballkamper også under måltidene. For det er ikke å legge skjul på at det blir knapt med tid når man skal ha en turnering på en helg.

Med 8 fotballag og 10 volleyballag var det nødvendig med et stramt kampprogram fra tidlig morgen til seint på kvelden. På lørdag var det morgenandakt klokken 6:00 før første kampen startet 6:30. Volleyballbanene var opplyst, så her spilte man kampene fredags- og lørdagskveldene.

Internasjonalt

Nytt av året var det at det kom to fotballag fra Bolivia som teltok. Det var arrangert fellesreise, og i overkant av 40 bolivianere hadde tatt den nesten 50-timer lange turen. For noen av dem var det også første gang de fikk oppleve havet.

I tillegg stilte misjonen med et lag i turneringen, så man kan si at det var et internasjonalt preg over leiren.

Vinnere

Det var Arequipakirken Encuentro con Cristo som hentet hjem pokalene i både fotball og volleyballturneringen dette året. I fotballtureningen ble de i gruppespillet nr. 2 bak NLM-laget, men i sluttspillet på søndag vant de både semifinalen mot Bolivia, og finalen mot Mejia. NLM-laget kom tilslutt på en hederlig fjerdeplass, etter å muligens ha brukt for mye krefter i gruppespillet.

Stedlig representant Kurt Arild Ohma vant premien som toppskårer. Med 12 mål på 5 kamper beviste han at nordmenn også kan være målfarlige. Bolivianerene måtte nøye seg med tredjeplass både i fotball- og volleyballturneringen.

Men viktigst av alt var at mange fikk være tilstede og oppleve det samholdet som preget leiren. Så vær gjerne med å takk for et flott arrangement.


Stedlig representant

Stedlig representant

Sør-Amerika

+51 958 346 896

Misjonærblogger

Dagens bibelsitat

Rom 15:7 Ta dere derfor av hverandre, likesom også Kristus tok seg av oss, til Guds ære.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.