> NLM / Internasjonalt / Japan / NyheterNyheter

27. oktober 2011

Dei har bedt og førebudd dette i mange år. Endeleg er draumen gått i oppfylling!

21. oktober 2011

Aobaen barnehage i Kobe har feira 60 år. Takka går til Herren som har vore med gjennom kriser og har gjort barnehagen til ein oppegåande institusjon.

20. september 2011

Det er alltid ei glede å ønskje nye misjonærar velkomne ut. For Dagfinn Solheim var det å gå rett på jobb.

20. september 2011

Eg kom til Japan og byrja min første misjonærperiode for omlag 1 ½ år sidan. Til forskjell frå mange andre hadde eg allereie studert japansk i fleire år og vore i Japan både som utvekslingsstudent og voluntør. Så dette landet og språket var kjent for meg, men samtidig var det ganske annleis å kome hit denne gongen.

11. september 2011

Kvar søndag morgon klokka ni er familien Aoki på plass i kyrkja. Mor og far som leiarar i søndagsskulen for dei minste, og dei tre døtrene er med i gruppa for tenåringar, som også samlast før gudstenesta.

07. september 2011

Fra 1. september er Liv Bakke tilbake i menigheten hun forlot for litt over et år siden. I et ferskt misjonærbrev forteller hun hvordan det oppleves å komme tilbake til Rokko Island.

06. september 2011

Kobe Lutherske Bibelinstitutt (KLBI) vart starta for snart eit halvt århundre sidan. Omlag 900 japanske kristne har fullført eitt- eller to års-kurs i løpet av desse tiåra.

Bak Seong-mo (24) frå Korea kom til Japan for å studere japansk. Etter å ha blitt kjent med kristne frå fleire nasjonar, reiser han no heim med eit meir positivt syn på kristendommen enn han hadde då han kom.


Stedlig representant

Stedlig representant

Japan

078-221-8366

090-7889-1802

Dagens bibelsitat

Jak 1:5 Men om noen av dere mangler visdom, da må han be til Gud – for Gud gir alle, villig og uten bebreidelse – og så skal han få den.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.