> NLM ung / Nyheter / Resultater fra Landsmøtet 2018Resultater fra Landsmøtet 2018

Bilde: Kjetil Vatsøy

Landsmøtet 2018 ble gjennomført 6. og 7. juli på GF - her er resultatene

NLM ung hadde sitt årlig landsmøte på NLMs Generalforsamling og Sommerfest på Oslofjord Convention Center 6. og 7. juli.

   

På fredagen ble landmøtet konstituert i et varmt telt utenfor selve bygningen og i underkant av 200 stk var med som delegater, direktemedlemmer eller tilskuere. I løpet halvannen time ledet dirigentene Olaus Bjuland og Anders Salte oss i gjennom sakene som ble tatt opp den dagen. Vi fikk en gått igjennom årsrapport, årsregnskap, beretning fra kontrollkomiteen før vi tolk for oss alle valgene.

Resultatene av dette kan dere se under. I tillegg ble det vedtatt en endring i instruksen for valgkomiteen og NLM ung forlenget sin strategi til å gjelde frem til 2021 - slik at vi også blir med NLM sitt arbeid med ny strategi. Altså ble mye gjort på kort tid i varmen - noe som gav oss god tid på lørdagen.

  

Lørdagen trengte vi denne tiden for å kunne ta et blikk bakover på hva det har betydd at NLM ung har hatt sin strategi. Hans Kristian Skaar hadde gjennomgang av dette og visste hva dette hadde betydd for det nasjonale, regionale og lokale arbeid som skjer. Ikke minst fikk vi også møtte noe mennesker som fikk være med å fortelle hva dette har betydd for de personlig gjennom noen korte intervjuer sammen med Hans Kristian.

Etter dette samlet man seg i grupper for å diskutere hva NLM ung må tenke på veien videre og man forberedte seg til plenumsamtalen etter en god lunsj. Plenumsamtalen gav mulighet til alle å komme med tilbakemeldinger og innspill, ikke bare utsendinger og direktemedlemmer. Her kom det mange gode tilbakemeldinger som NLM ung kan ta med seg videre i arbeidet med handlingsplaner og lignende.

Leder for landstyret Tarjei Asprusten avsluttet landsmøtet med lede oss i bønn for arbeidet og takke av til slutt. 

   

Resultater av valg:

  

PROTOKOLLEN FINNER DU HER

  

Landstyret:

  

Leder:

Tarjei Tørre Asprusten ble valgt som ny leder av landstyret for de neste to årene.

 

Faste medlemmer:

Andreas Furnes og Live Dorthea Espeland ble valgt videre for to år.

Aina Seilskjær Granberg ble valgt for 1 år - overtar den faste plassen til Tarjei når han ble valgt som leder.

    

Varamedlemmer

1. varamedlem Andreas Gjøra

2. varamedlem Barbro Johanne Svendsen 

3. varamedlem Jarle Thingbø

4. varamedlem Ragnhild Naterstad

   

Det neste året består da landstyret av faste medlemmer: Tarjei Tørre Asprusten, Live Dorthea Espeland, Andreas Furnes, Mons Gunnar Selstø og Aina Seilskjær Granberg. 

   

Valgkomité:

  

Lovise Marlene Hugdal, Kristian Johansen og Lars Petter Ødegaard ble valgt til faste medlemmer av valgkomiteen for to år.

1. varamedlem Synnøve Røysland

2. varamedlem Gjermund Øygarden

   

Det neste året består valgkomiteen av faste medlemmer: Lovise Marlene Hugdal, Kristian Johansen og Lars Petter Ødegaard, Even Kleppa og Knut Arild Espegren.

   

Kontrollkomité:

   

Daniel Brandsæter ble valgt til fast medlem av kontrollkomiteen for to år.

1. varamedlem Ingvild Søndenå

2. varamedlem Erlend Kjærnsrød

Det neste året består kontrollkomiteen av faste medlemmer: Daniel Brandsæter, Elisabeth Luhr og Anders Våge.

        

Takk for alle som kom på landsmøte og vi håper å se dere igjen på neste landsmøte som blir på høsten 2019. Følg med for mer info om denne samlingen. 


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.