> NLM ung / Nyheter / – Jeg håper at Frontline 2018 kan...– Jeg håper at Frontline 2018 kan bli som en oase, der du kan komme for å få påfyll og nytt mot

Bilde: iTro.no

Harald inviterer til en misjonskonferanse som er alt annet enn tam og kjedelig.

Etter snart to års ventetid er misjonskonferansen Frontline endelig rett rundt hjørnet. Og allerede nå har den første gledelige nyheten kommet:  Det har allerede blitt satt en solid påmeldingsrekord for årets Frontline.

    

Fortsatt plass til flere

Selv om det er fint med påmeldingsrekord, er det likevel plass til enda flere. For å inspirere de som fortsatt er usikre på om de skal dra til Oslo på misjonskonferanse denne helgen, har iTro derfor tatt en prat med prosjektleder for Frontline, Harald Hovland. Han er overbevist om at det å melde seg på Frontline vil være en svært klok beslutning.

– Kan du fortelle iTros-lesere hva Frontline egentlig er?

– Frontline er en misjonskonferanse for unge voksne som arrangeres annet hvert år. Den varer i tre dager og er spekket med seminarer, møter, lovsang og mye annet, forteller Harald.

– Visjonen for Frontline er å utruste, inspirere og utfordre hverandre til leve frimodige liv i etterfølgelse av Jesus Kristus.

    

Les hele saken på iTro.no


Dagens bibelsitat

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.