> NLM ung / Arrangement / EttåringskursEttåringskurs

NLM ung arrangerer ettåringskurs for alle som har tjeneste som ettåring i NLM - enten i team, region eller skole. NLM ung ønsker å være med å utruste og hjelpe de som velger å bruke tiden sin i denne tjenesete.

Kurset går over tre samlinger i løpet av året. For skole året 2016-2017 er planen slik ut:

Kurs 1:                  26-29. september 2016            
Kurs 2:                  6-9. februar 2017                             
Kurs 3:                  9-12. mai 2017                                 

Hensikt med ettåringskurs  

  

Undervisning
Vi ønsker å kunne gi god og relevant undervisning for tjenesten som ettåringene står i. Her bruker vi foredragsholdere fra blant annet Gimlekollen og NLM sin egen stab. Vi ønsker å utruste deltagerne til å være gode ledere, til å kunne sette grenser og hjelpe de med konkrete oppgaver som de selv står i dette året.
  
Fellesskap
Vi ønsker å skape et fellesskap der det er trygt og godt å være, hvor deltagerne kan møte andre som står i lignende tjenester. Et fellesskap der det er plass til å dele gleder, sorger og utfordringer.
  
Pusterom
Vi ønsker å skape rom til refleksjon og åndelig påfyll med bibelundervisning og bønn. Her ønsker vi å ha fokus på at ettåringene ikke skal gi, men få påfyll igjennom en hel uke hvor de kan ta imot.  
  
Veiledning
Underveis i uka vil alle deltagerne få en oppfølgingssamtale med en av våre ansatte. Dette ønsker vi å gi til ettåringene for at dere selv skal få satt ord på, og reflektere over dere oppgavene de står i.

   

Samarbeid med Gimlekollen

NLA Gimlekollen mediehøgskole kommer til å undervise på alle ettåringskursene. I den forbindelse tilbys emnet KL104 til dere, slik at dere kan ta noen studiepoeng parallelt med å være ettåringer. Undervisningen er en del av våre kurs uavhengig om dere tar eksamen i KL104 eller ikke, og arbeidsoppgavene deres godkjennes som praksis, så dette er et godt tilbud. Dere kan lese mer om studiet her.

Ta kontakt om du har spørsmål om selve kurset eller tjeneste som ettåring på ung@nlm.no

  


Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.