> Frontline / Om FrontlineOm Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom. Frontline arrangeres av NLM Ung.

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst.  Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.

Målgruppe

Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs og oppover.

Annonsører

Hvis du ønsker å sponse Frontline eller være en av våre annonsører, er du velkommen til å ta kontakt gjennom kontaktskjemaet til venstre.

Om NLM Ung

NLM Ung er barne- og ungdomsavdelingen til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), som er Nord-Europas største misjonsorganisasjon. NLM Ung har kontorer på NLMs hovedkontor, og er en ressursavdelig for flere regioner som driver et stort og variert barne- og ungdomsarbeid i hele Norge. NLM Ung arrangerer flere kurs og arrangementer for ungdommer og ledere. 


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.