> Frontline / Nyheter / Seminarholdere under Frontline 2018Seminarholdere under Frontline 2018

Frontline 2018 har flere dyktige bidragsytere. Under seminarene vil du blant annet møte disse!

Ingebjørg Nandrup

Hun skal på sitt seminar snakke ut i fra overskriften: "Det er verdt det" - med utgangspunkt i Paulus sitt liv som apostel.

Ingebjørg er en dyktig formidler, hun underviser til daglig på Fjellhaug Internasjonale Høgskole og ryktene sier hun er beinklar for Frontline 2018!

  

Jarle Mong

Jarle er lærer på Bryne VGS, han er en sporadisk blogger og en fanatisk Liverpool fan.

Under Frontline 2018 kommer han med sitt engasjement for den yngre generasjon og vil snakke rundt temaet «Et frimodig håp i håpløshetens tid». Jarle er en klok mann som alle burde lytte til!

  

Ole Lilleheim

Ole har arbeidet med forfulgte kristne så og si hele sitt arbeidsaktive liv. Han er utdannet bilmekaniker og hadde ansvar for å modifisere biler til bibelsmugling i starten, nå reiser han rundt som forkynner for Åpne Dører og brenner for å vise kristne i Norge hva vi kan lære av den forfulgte kirke. Ole er god på tørre vitser og er ellers glad i klokker og hodelykter. Er en av få i Norge som har nådegaven til å tale lenge uten å miste folk.

   

Ruth Ripken

Ruth skal ha jenteseminar på Frontline! Dette vil bli ulikt noe annet jenteseminar du har opplevd. Temaet skal dreie seg rundt muslimske jenters virkelighet. Dette blir veldig spennende.

   

Nik Ripken

Nik er en verdenskjent evangelist og kristen forfatter. Han skal på Frontline 2018 har hovedseminaret på fredag og skal snakke om det å være en disippel av Jesus.

      

Hans Arne Sanna og Hans Kristian Skaar

Hans Arne og Hans Kristian jobber i lederroller i NLM og NLMung, de vil snakke om NLMs arbeid og mulighetene som er der ute.

    

Knut Kåre Kirkholm

Knut Kåre Kirkholm er lærer ved Fjellhaug bibelskole og høgskole. Han er kanskje mest kjent for å prate om Det gamle testamentet, noe som han er svært dyktig på. Under Frontline vil han prate om tid. Hvordan bruker vi tiden vår til ære for Gud?

     

Leif Ørjan Thingbø

Leif Ørjan, eller Leifus som han kaller seg, skal holde et seminar med tittelen «Du er skapt for dette». Hva er du skapt til, tenker du kanskje? Kom og hør hva Leif Ørjan har på hjertet.

    

Astrid Helene Øgaard

Astrid har jobbet i ungdomsarbeid lengre en de fleste andre på hennes alder. Hun er en meget engasjert og dyktig kvinne som man aldri blir lei av å høre. Hennes seminar heter: «20 måter å nå ut med evangeliet». Gå ikke glipp av Astrid!


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.