> Frontline / Nyheter / Seminarer på Frontline 2016Seminarer på Frontline 2016

På Frontline 2016 kan du få med deg spennende seminarer. Ler mer om disse her!

   

«Guds misjon eller vår misjon?»

I dette seminaret skal vi se nærmere på hvordan vi snakker om misjon. Er misjon først og fremst noe vi gjør, eller er det kanskje heller noe Gud gjør?

Seminaret blir holdt av Knut Kåre Kirkholm. Han er 34 år gammel og jobber på Fjellhaug som lærer. Sammen med kona Marianne har han tre døtre.

 

«Stadig videre med evangeliet»

I dette seminaret skal vi se på det bibelske oppdraget vi har med å nå de minst nådde folkegruppene. Alle folkegrupper skal høre evangeliet forkynt før Jesus kommer igjen. Dette må prege vår satsning og våre prioriteringer.

Seminaret blir holdt av Øyvind Åsland. Han har vært misjonær blant muslimer i Kenya i 7 år og jobbet en årrekke på NLMs hovedkontor, hvor han fra 2010 har vært generalsekretær.

 

«Bistand og forkynnelse: Misjonens balansegang»

I dette seminaret får vi et innblikk i hvorfor et sekulært begrep som «bistand» blir brukt i misjonsarbeidet. Blir det mindre misjon om vi gjør mer bistandsarbeid? Dette blir et seminar om hva vi egentlig er kalt til.

Seminaret blir holdt av Ole Morten Stavland. Han har vært utsending til Indonesia, regionleder i NLM Utland og jobber nå som koordinator for kompetanseutvikling i NLM. Han har også en rolle som kvalitetscontroller for NLMs bistandsarbeid.

 

«Hvor viktig er misjon for Gud?»

I dette seminaret vil du bli bedre kjent med Gud og lære hvordan du kan gjøre ham kjent. Det blir dypdykk i Bibelen – hvor du vil lære hva Gud tenker om misjon, og hvor viktig dette er for ham.

Seminaret blir holdt av Andreas Nordli. Han har jobbet mange år på Balkan som misjonær og er nå leder for Ungdom i Oppdrag. Andreas er gift, har fem barn og digger Vålerenga.

 

«Ut i verden»

Jesus ber oss om å dra til verdens ende, allikevel sitter mange av oss godt plantet i Norge. Så hvem skal dra? Hva skal vi andre gjøre? Hvem har egentlig ansvaret for at noen drar til «verdens ende»? Dette blir et seminar som tar opp behovet for at noen drar ut, men at dette ikke tar bort ansvaret for oss andre.

Seminaret blir holdt av Hans Arne Sanna. Han er 36 år gammel og jobber som regionleder for NLM utland, med ansvar for Nord-Afrika, Sentral-Asia og Mongolia.

«Ut i Norge»

NLM ung eksisterer for å gjøre evangeliet tilgjengelig for barn og unge over hele verden, men også i vårt eget land. Derfor jobber organisasjonen med å starte nytt barne- og ungdomsarbeid i Norge. På dette seminaret får du høre mer om status for prosjektet, og hvordan vi kan nå lenger ut med evangeliet der vi bor.

Seminaret blir holdt av Hans Kristian Skaar. Han er daglig leder i NLM ung, og han har virkelig passion for ungdomsarbeid. Det kommer du til å merke tydelig under hans seminar. 


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.