> Frontline / Nyheter / Påmeldingen til Frontline 2014 er åpenPåmeldingen til Frontline 2014 er åpen

Årets misjonskonferanse for ungdom går av stabelen i Oslo i månedsskiftet oktober/november. Nå er påmeldingen åpen!

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM ung og Fjellhaug konferansesenter. I 2014 finner konferansen sted fra 30.oktober til 2.november. Møtene blir i Sinsen kirke, mens resten av programmet, overnatting og ulike mattilbud skjer på Fjellhaug Utdanningssenter.

På Frontline håper vi å utfordre, utruste og inspirere deg til å leve et liv sammen med Jesus, og til å dele et livsforvandlende budskap med alle menneskene du har rundt deg. I tillegg ønsker vi at du kan få møte og snakke med mennesker som kan gi gode råd og tips dersom du lurer på hvordan du kan bidra for at vi skal nå "Til alle folkeslag" med evangeliet. Programmet blir endelig klart i midten av september, men vi kan røpe at Frank-Ole Thoresen skal holde bibeltimer i år. Han er en mann med mye misjons-erfaring, så det blir spennende å høre hva han vil dele med oss. Ellers blir det seminarer, konserter, lovsang og tid til henging med venner og bekjente.

 

Du kan melde deg på her: https://www.checkin.no/event/10984/frontline-2014, og det er bare å sette i gang.

 

Velkommen til Frontline 2014! Vi gleder oss til å se deg:)


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.