> Frontline / Nyheter / Frontline 2014 - "Til alle folkeslag"Frontline 2014 - "Til alle folkeslag"

Hva har Paul Grønseth, Bay of Plenty og en rekke dyktige talere og seminarholdere til felles? De kommer alle til Frontline 2014, som braker løs i Oslo i slutten av oktober.

 

Frontline 2014

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom fra Vg1 og oppover. Konferansen arrangeres denne høsten for fjerde gang, og finner sted på Fjellhaug Utdanningssenter og i Sinsen kirke i Oslo.

Kjersti Lilleaasen er konferanseleder, og hun gleder seg til å ta imot ungdommer fra hele Norge til Oslo.

 

Hun forteller at Frontline ønsker å ha spesielt fokus på ytremisjon, og at årets tittel – "Til alle folkeslag" - ble valgt fordi vi er kalt til å forkynne evangeliet til - nettopp -  alle folkeslag. Vi er kalt til å forkynne for de nær oss, men også for de som bor på helt ande steder på kloden.

 

"Vi får vite mer om hvorfor Gud kaller oss til å fortelle andre om Han."

 

Frontline 2014 har mye å by på, og Kjersti forteller at programmet er spekket med gode bibeltimeholdere og talere. Navn som Maria Celine Lundeby, Hans Arne Sanna og Frank-Ole Thoresen kan nevnes, og med blikket festet på ulike aspekter av misjon, skal de ta(le) oss med på en spennende «misjonsreise» gjennom helga. Vi får et blikk på «nær» misjon, «fjern» misjon, og vi får vite mer om hvorfor Gud kaller oss til å fortelle andre om Han.

 

Kjersti trekker fram at i tillegg til møtene, blir det seminarer, lovsangskveld med Paul Grønseth, konsert med Bay of Plenty og misjonskino. Det blir også masse sosialt, med god mat og gode samtaler, med gamle kjente – og nye kjente!

 

"Kjersti og resten av gjengen som jobber med Frontline håper at så mange som mulig tar turen innom Oslo"

 

Hun fokuserer litt ekstra på to hendelser: på fredag ettermiddag er det «Møteplassen,» der ulike NLM-ledere kommer til å være tilgjengelige for samtale; hvis noen har spørsmål om tjeneste eller andre ting de lurer på, kan de huke tak i og snakke med en leder om dette.

 

På lørdag formiddag skjer det også noe viktig; da samles medlemmene i NLM ung til årsmøte i Sinsen Kirke. Årsmøtet er NLM ung sitt øverste demokratiske organ, der organisasjonen legger planer for tida framover, diskuterer strategier, har årsmelding og valg. I år skal trossamfunnssaken diskuteres, der NLM som eget trossamfunn drøftes, og hvilke konsekvenser det vil få for barne- og ungdomsarbeidet.

 

Kjersti og resten av gjengen som jobber med Frontline håper at så mange som mulig tar turen innom Fjellhaug og Sinsen kirke 30. oktober - 2. november, og anbefaler å sjekke ut Frontline sine nettsider  og Frontlines Facebook-side, for informasjon om priser, påmelding og program.

 

Foto: Åsta Kaasa

 


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.