> Frontline / Nyheter / Bay of Plenty til Frontline 2014Bay of Plenty til Frontline 2014

Det norske rockebandet Bay of Plenty gjester årets misjonskonferanse, og vi inviterer til konsert i Sinsen Kirke 1. november klokka 22.00.

Bay of Plenty er et av Oslos mest spennende rockeband. Evnen til å kombinere et stort atmosfærisk lydbilde med tekster som berører livets sårbarhet, tro og tvil på en ærlig måte, har gjort dem til et ettertraktet band både i Norge og utlandet. Strofer som ”our lives for sure mean something to the living God” kan fort bli etterfulgt av ”I have been all around fumbling in the wind” i et band hvor ærlighet og integritet er en forutsetning.

 

De fem bandmedlemmene med Audun Rensel på vokal, kjent fra The Voice og Idol, henter musikalsk inspirasjon fra et bredt spekter av sjangere og stilretninger. Lydbildet, som stadig er i endring, kan gi assosiasjoner til band som M83, Coldplay, Muse og Mutemath.

 

Med flere solide utgivelser i bagasjen og et live show som tok dem helt til 2. plass i den norske finalen av den internasjonale bandkonkurransen Emergenza, har fanskaren vært raskt voksende og i løpet av det siste året fylt scener som Rockefeller og John Dee i Oslo.

 

På Frontline 1. november blir det garantert elektrisk stemning når Bay of Plenty entrer scenen og fyrer avgårde sitt energiske liveshow. Som musikkanmelder Tore Stemland (Musikk fra Norge) skrev på sin blogg; ”Dette bandet har så absolutt fremtiden foran seg. Gi dem en oppvarmingsjobb foran en fetert og oppblåst dinosaur som U2 så er det ikke hovedartisten folk vil huske etterpå”.

 

Velkommen til konsert i Sinsen Kirke, lørdag 1. november klokka 22.00!

 

Info om billetter og priser finner du under program øverst på siden.  


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.