> Frontline / Nyheter / 1-2-3-GÅ!1-2-3-GÅ!

På Frontline kan du vinne en tur til Øst-Afrika og et gratis bibelskoleår. Alt du trenger å gjøre er å gå.

Misjon er ikke noe stillestående og statisk, og Frontline oppfordrer deg derfor til å GÅ FOR MISJON i løpet av konferansehelga.

Når du ankommer Frontline torsdag ettermiddag kan du kjøpe en skritteller ved registreringen på Fjellhaug Utdanningssenter. Det finnes et begrenset antall skrittellere, og ved å kjøpe denne melder du deg på i konkurransen GÅ FOR MISJON!

I løpet av helga skal du uansett GÅ frem og tilbake mellom Fjellhaug Utdanningssenter og Kanonhallen til de ulike møtene og seminarene. Hvorfor ikke samle skritt som gir deg muligheten til å vinne flotte premier samtidig?

"Gratis år på Bibelskolen Fjellhaug og en tur til Øst-Afrika"

Alle som kjøper seg en skritteller og når et minimumskrav til antall skritt i løpet av helga blir med i trekningen av blant annet et gratis år på Bibelskolen Fjellhaug* og en tur til Øst-Afrika i regi av NLM Utland.

En skritteller koster 100 kr, og ved å kjøpe denne melder du deg også på i konkurransen. Mer informasjon om GÅ FOR MISJON får du når du ankommer Frontline.

God tur!

* Gevinsten dekker kost og bibelskoleavgift

Ill.foto: iJammin på flickr


Frontline

Frontline er en nasjonal misjonskonferanse for ungdom, arrangert av NLM Ung.
 

Den nasjonale misjonskonferansen for ungdom, Frontline, arrangeres i Oslo annenhver høst. Neste konferanse er i 2018. Fjellhaug Utdanningssenter er "hjertet" av konferansen. Der er det overnattingsmuligheter, kafeteria, kiosk og seminarer. Møter og konserter skjer i Misjonssalen, i Oslo sentrum.
 

Målgruppe: Frontline er for deg som går i 1. klasse vgs. og oppover.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.