> Fellesskap 19 / Nyheter / Velkommen til Fellesskap 19!Velkommen til Fellesskap 19!

Fra 29-31.mars 2019 arrangerer NLM og NLM ung lederkonferansen Fellesskap 19 på Fjellhaug Utdanningssenter. Alle frivillige ledere og ansatte i NLM og NLM ung er velkommen til en helg med undervisning, påfyll, erfaringsdeling og nye bekjentskaper.

Gjennom Fellesskapskonferanse ønsker vi å utruste deg for den tjenesten du har i ditt fellesskap. Vi håper at vi kan inspirere og oppmuntre hverandre, og at vi sammen kan styrkes i tjenesten for Guds rike.

Nettverk:

I løpet av helga vil det en del fellesundervisning, men det blir også valgfrie seminarer og nettverkssamlinger. Nettverkssamlingene er for de som har samme type tjeneste i fellesskapene våre. På disse samlingene blir det både undervisningsbolker, tid til å snakke sammen og dele erfaringer fra arbeidet. Det er mulig å velge mellom følgende nettverk: Barne- og familiearbeid, Tenåringsarbeid, Studentarbeid, Sang, musikk og lovsangsledelse, Forsamlingsledelse, Sjelesorg i Fellesskapet, Forkynnelse og teologi, Flerkulturelt arbeid og Bønnearbeid.   

Påmelding

Påmeldingen er åpen, du kan melde deg på HER. Det lønner seg å melde seg på så fort som mulig, før 1.desember koster hele konferansen (konferansepass, lunch og middag lørdag, og lunch søndag) kun 500.- 

Overnatting:

Overnatting til konferansen sørger man for på egen hånd. Dersom du ikke har familie, venner eller bekjente du kan bo hos, har vi et par tips til overnattingsmuligheter:


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.