> Fellesskap 19 / Nyheter / – Fellesskapskonferansen gir...– Fellesskapskonferansen gir fornyelse i tro og iver

Kåre Johan Lid. Foto: Marius Bergersen

Fellesskap 19 er den fjerde i rekken av Fellesskapskonferanser. Leder for NLM Norge, Kåre Johan Lid, ser frem til konferansen og tror nytten er størst dersom flere fra hvert fellesskap reiser på konferansen sammen.

– Det er fire år siden første Fellesskapskonferanse. Hvorfor trengtes en slik konferanse?

– Det kristne fellesskapet er stedet hvor Gud, ved sitt ord og nådegaver han har gitt til fellesskapet, fornyer og styrker den enkelte i troen og gir nytt mot. Samtidig er de lokale fellesskapene, gjennom sine medlemmer, satt til å nå ut til nye mennesker med verdens beste budskap – evangeliet om Jesus. I vår tid og vårt land er det mange krefter mot dette oppdraget. Derfor trenger vi og oppmuntre hverandre, utveksle erfaringer og bli fornyet både i vår tro og i vår iver. Her tror vi felleskapskonferansen har en stor betydning.

      

– Hva har gledet deg mest med Fellesskapskonferansene så langt?

– Det gleder meg at flere fra hvert fellesskap får med seg hjem mye, både åndelig og strategisk, som kan gi hjelp når det lokale fellesskapet skal finne sin vei.  

     

– Hvem passer Fellesskap 19 for?

– Fellesskap 19 har nettverk og seminarer som er aktuelle og relevante for NLMs mange forskjellige fellesskap. Jeg tror nytten er størst dersom ledelsen i det lokale fellesskapet reiser sammen.    

     

– Kan du dryppe noen «highlights» for neste års konferanse?

– Vi har flere spennende gjester og egne talere som vil bidra på Fellesskap 19. Av gjestene er Egil Svartdahl den mest kjente. Men jeg vil også trekke frem Tonje Haugeto Stang og Britt Solveig Spilde. De vil bidra med undervisning og hverdagshistorier til oppmuntring og inspirasjon.

Det er også mye bra som skjer i de ulike nettverkene. Dette vil det komme mer informasjon om senere.

    

Kan du gi fem grunner for at folk skal melde seg på F19?

– Oppleve kristent fellesskap

– Høre forkynnelse

– Høre undervisning om konkrete tema

– Høre og lære av andres erfaringer

– Bli inspirert

    

Fellesskap 19 arrangeres på Fjellhaug utdanningssenter i Oslo 29.–31. mars 2019. Konferansen er for alle som har en tjeneste i våre små og store fellesskap i NLM. Du kan finne mer informasjon om påmelding her.


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.