> Fellesskap 19 / Nyheter / Bidragsytere Fellesskap 18Bidragsytere Fellesskap 18

Bli kjent med bidragsyterne på Fellesskap 18!

Egil Grandhagen

Når Egil blir spurt hva han brenner for, svarer han: «Jeg brenner for ungdomsarbeidet i NLM, for bygda vår og for at vi skal få nye misjonsvenner i Oppland. Dessuten er jeg en ihuga jeger.»

Egil bor i Søndre Land og er gift med Solveig. Han har blant annet vært generalsekretær i NLM i 19 år og lærer på Fjellhaug Internasjonale Høyskole. På Fellesskap 18 skal han ha bibeltime for oss på lørdag. Han blir også med og forteller litt fra sine erfaringer i nærområdet i Søndre Land. 

   

Elisabet Giske

Elisabet brenner for at mennesker skal vokse i kristen tro, og at relasjonen med Jesus skal bære gjennom hele livet. Disse tingene vil hun snakke mer om i nettverk og seminar på Fellesskap 18.

Elisabet jobber til daglig i Salt Bergenskirken med ansvar for smågrupper og nye mennesker. Hun er også snart ferdig med master i ledelse og menighetsutvikling.

   

Frank Ole Thoresen

Frank Ole brenner for at nye generasjoner skal få se hva det betyr at Gud elsker på en slik måte, at han ønsker at alle mennesker skal få muligheten til å ta imot ham. Derfor jobber han på Fjellhaug Internasjonale Høyskole.

Denne hjertesaken skal han også dele mer av på Fellesskap 18. Frank Ole skal ha bibeltime for oss på søndag. Han bor på Flateby, er gift og far til fire. Før han ble rektor på Fjellhaug har han blant annet vært utsending for NLM til Etiopia og tatt en doktorgrad innenfor misjonsvitenskap.

   

Føbe Elise Edvardsen

Føbe Elise bor på Greåker og jobber som pastor med ansvar for barn og familie i Filadelfiakirken i Sarpsborg. Hun sier at den største gleden i arbeidet er å se det Gud gjør i menneskers liv. Det kan være å få følge et barn og se utviklingen sosialt og åndelig, og legge merke til gaver og talenter. Føbe Elise brenner for at relasjonen til Jesus skal styrkes fra vi er små, og forsterkes videre i livet. Under Fellesskap 18 skal hun delta både i barne- og familienettverket, og med seminar.

Ellers er Føbe mor til fire og har gitt ut ulike ressurser og CD-er for barn.

   

Joakim Magnus

Joakim er leder for Ungdom i Oppdrag i Oslo. De jobber for å skape hverdagsdisipler som gjør Jesus kjent i sine miljøer. Under første fellessession på F18 vil han hjelpe oss å løfte blikket på verden i dag, og utfordre oss på hvilke behov vi nå ser rundt oss. Med utgangspunkt i dette kan vi blant annet tenke over hvem vi er – og hva vi som organisasjon, fellesskap og enkeltpersoner kan brukes til.

   

Øyvind Åsland

Hva er bra i NLM? Hva kan bli bedre? Og hvem trenger vi i organisasjonen? Som generalsekretær i NLM er dette noen av spørsmålene Øyvind skal hjelpe oss og reflektere rundt under Fellesskap 18.

Øyvind bor i Oslo, er gift og har tre barn.

   

Robert Lilleaasen

Robert er opptatt av menighetsutvikling og menighetsliv. Han jobber til daglig på Fjellhaug Internasjonale Høyskole og har tatt en Phd-grad i praktisk teologi. Under Fellesskap vil han dele noen tanker med oss fra avhandlingen sin, der han så på forholdet mellom tradisjon og relevans i ulike gudstjenestetradisjoner.

   

Andreas Bakke

Andreas ivrer for konseptet menighet og mener at menigheter som lever ut sitt potensiale er det beste vi kan gi våre medmennesker, både nasjonalt og globalt. 

Siden familien kom tilbake fra Sør-Amerika i 2014 har Andreas vært forsamlingsleder/pastor i Misjonssalen Ålesund. Med mange generasjoner under samme tak forholder han seg stadig til problemstillinger om hvordan man som fellesskap og organisasjon tar med seg det som står fast og er sunt, samtidig som man skaper bevegelse og engasjement.

   

Astrid Rydland Aasen

Astrid har et sterkt ønske om at evangeliet om Jesus skal bli kjent i landet vårt, og er opptatt av at vi legger godt til rette for dette både i bysentrum og ytterste distrikt.

Hun bor sammen med mann og to barn i Ballstad i Lofoten, og vil dele noen erfaringer om hvordan familien har kommet tett på mennesker der de bor.

   

I tillegg bidrar blant annet også Øivind Ruud Kringstad, Marit Andersen, Tove Stang Karlsen, Hildegunn Ulstein og Håkon Rydland.


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.