> TeFT familie / Informasjon / Velkommen til Nairobi!Velkommen til Nairobi!

Foto: Marita Bette Lillebø Ohma

TeFT familie holder til i Karen i Nairobi. Bli kjent med denne vakre delen av Kenyas hovedstad!

TeFT familie har sin base på NLMs tomt i Nairobi, nærmere bestemt i forstaden Karen.

Klikk her for å gå til kartet i Google Maps.

   

Karen – en grønn forstad

Karen er en av Nairobis forsteder, som tidligere besto av gårder og jordbruksområder. Som alt annet i Nairobi, er Karen i kraftig utvikling og utbygging, men det er fremdeles et svært grønt og frodig område med mye vegetasjon.

Karen er hovedsakelig et velstående boligområde, og en stor del av befolkningen i området er utlendinger, særlig europeere, amerikanere og japanere. Området har en rekke internasjonale skoler, i tillegg til handelsdistrikt, golfbane, racerbilbane, spisesteder og flere populære fritidsdestinasjoner.

Karen er oppkalt etter Karen Blixen. Området utgjorde opprinnelig hennes berømte kaffeplantasje, og Blixens hjem står fremdeles. Det er i dag et museum.

I tillegg til NLM har en rekke internasjonale veldedige organisasjoner, bistandsorganisasjoner og kirker sine hovedkontorer i området.

     

Scripture Mission-tomten

Foto: Marita Bette Lillebø Ohma

  

NLMs tomt i Karen er hovedbase for NLMs arbeid i Øst-Afrika-regionen. NLM arbeider i regionen under navnet Scripture Mission. På Scripture Missions nettsted kan du lese deg litt opp på arbeidet som drives under den paraplyen i Øst-Afrika.

Tomten er svært stor og har en rekke ulike beboelses- og bruksbygninger, med gode muligheter for både undervisningslokaler og uteaktiviteter. Tomten har store grøntarealer, er flott beplantet og har også et innegjerdet basseng.

I tillegg til kontorer, skoler og boliger, ligger både NLMs gjestehus og det velrenommerte konferansesenteret Scripture Mission Conference Centre (SMCC) på tomten.

         

Aktiviteter i nærområdet

Foto: Narve Jonas Nystøyl

  

Det er mange flotte steder i nærheten, både kjøpesentre og ulike aktivitetstilbud. Her er noen eksempler:


Reklamevideo

Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.