> TeFT familie / Informasjon / Velkommen til Nairobi!Velkommen til Nairobi!

Foto: Marita Bette Lillebø Ohma

TeFT familie holder til i Karen i Nairobi. Bli kjent med denne vakre delen av Kenyas hovedstad!

TeFT familie har sin base på NLMs tomt i Nairobi, nærmere bestemt i forstaden Karen.

Klikk her for å gå til kartet i Google Maps.

   

Karen – en grønn forstad

Karen er en av Nairobis forsteder, som tidligere besto av gårder og jordbruksområder. Som alt annet i Nairobi, er Karen i kraftig utvikling og utbygging, men det er fremdeles et svært grønt og frodig område med mye vegetasjon.

Karen er hovedsakelig et velstående boligområde, og en stor del av befolkningen i området er utlendinger, særlig europeere, amerikanere og japanere. Området har en rekke internasjonale skoler, i tillegg til handelsdistrikt, golfbane, racerbilbane, spisesteder og flere populære fritidsdestinasjoner.

Karen er oppkalt etter Karen Blixen. Området utgjorde opprinnelig hennes berømte kaffeplantasje, og Blixens hjem står fremdeles. Det er i dag et museum.

I tillegg til NLM har en rekke internasjonale veldedige organisasjoner, bistandsorganisasjoner og kirker sine hovedkontorer i området.

     

Scripture Mission-tomten

Foto: Marita Bette Lillebø Ohma

  

NLMs tomt i Karen er hovedbase for NLMs arbeid i Øst-Afrika-regionen. NLM arbeider i regionen under navnet Scripture Mission. På Scripture Missions nettsted kan du lese deg litt opp på arbeidet som drives under den paraplyen i Øst-Afrika.

Tomten er svært stor og har en rekke ulike beboelses- og bruksbygninger, med gode muligheter for både undervisningslokaler og uteaktiviteter. Tomten har store grøntarealer, er flott beplantet og har også et innegjerdet basseng.

I tillegg til kontorer, skoler og boliger, ligger både NLMs gjestehus og det velrenommerte konferansesenteret Scripture Mission Conference Centre (SMCC) på tomten.

         

Aktiviteter i nærområdet

Foto: Narve Jonas Nystøyl

  

Det er mange flotte steder i nærheten, både kjøpesentre og ulike aktivitetstilbud. Her er noen eksempler:


Reklamevideo

Today's Quote

2Mos 20:3 Du skal ikke ha andre guder enn meg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.