> TeFT familie



Tre måneders familiebibelskole i Kenya, et avbrekk fra hverdagen

TeFT familie er NLM sin familiebibelskole i Nairobi, Kenya. Målsettingen er at en i løpet av tre spennende måneder i Øst-Afrika kan oppleve å komme nærmere Gud og nærmere hverandre som familie. Teft familie er rettet mot store eller små familier som ønsker en pause fra en hektisk hverdag i Norge, og som ønsker å investere tid og ressurser på relasjonen til Gud og til hverandre.

Det er lagt til rette med barnehage og skole slik at både de voksne og barna skal få mest mulig utbytte av oppholdet. Teft familie ønsker også å styrke en bevisst NLM-identitet med en misjonsagenda både «ute og hjemme».

  

Tidligere Teft-familier sier om oppholdet:

  • «Familietid og felles referansepunkter for familien var viktig. At dette fellesskapet blir bygget innenfor trygge kristne rammer var veldig verdifullt. Barna tok nye steg i sin egen tro.»
  • «Teft-familie er blitt et veiskille for vår familie, og det er for oss forskjellige liv før og etter Teft.»
  • «Teft har styrket samhold, gitt oss et nytt perspektiv på livet, fornyet lyst til tjeneste og fornyet tro.  Vi har fått et større fokus på tro i hjemmet og vi har fått venner for livet.»

NLM sin TeFT familiebibelskule i Nairobi opplever stor interesse. Våren 2019 er heilt full, og allereie no har det kome fleire søknadar til 2020. Vi opplever at det er behov for eit konsept som TeFT familie og at oppholdet betyr mykje for dei som er med.

Geir Magne Engås frå bibelskulen TeFT familie i Kenya har besøkt NLM sitt gamle arbeidsområde i Pokot. Han møtte ei levande kyrkje med varme menneske som brenn for evangeliet.

I disse dager avsluttes det tredje kullet av TeFT Familie i Nairobi i Kenya. Seks familier har hatt tolv uker på denne bibelskolen. Bare en av disse familiene er aktive i NLM.


Reklamevideo

Today's Quote

Heb 4:12a For Guds ord er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.