> Siembra / Om / Siembra – fast givertjeneste for...



Siembra – fast givertjeneste for ungdom

Siembra 2018/2019: "Utdannelse". Som Siembra-giver er du med på å hjelpe mennesker ut av fattigdom. Gjennom teologisk utdannelse blir også kristne over hele verden utrustet til å bringe budskapet om Jesus til enda flere!

Siembra 2016/2017

Siembra er NLM og NLM ung sitt misjonsprosjekt for ungdom. I skoleåret 2018/2019 og fremover skal vi samle inn penger til utdannelse i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

Bli fast giver, gi en enkeltgave eller tips ungdomslaget ditt om å ha Siembra som sitt misjonsprosjekt. Din gave er viktig! Ta kontakt med info@nlm.no for mer informasjon.

Siden 2016 har Siembra hatt "utdannelse" som fast tema. Sammen samler vi inn penger til dette store, brede og viktige arbeidet!

Et team har vært på reise for å presentere hva pengene skal gå til. De vil jevnlig oppdatere Siembra-giverne med informasjon og historier fra arbeidet vi er med på å støtte. Du kan følge med på siste nytt fra dem på iTro.no.

  

Dette samler vi inn penger til:

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) og NLM ung er opptatt av å utdanne gode, kompetente ledere og kristne forbilder i Norge og på NLMs mange misjonsfelt.

Derfor støtter NLM forskjellige bibelskoler, studiemateriell og teologiske seminarer i Asia, Afrika og Sør-Amerika. I tillegg støtter vi forskjellige high schools og speedschools, som gir barn og unge (og spesielt jenter) en utdannelse.

  

Utdannelse er en viktig nøkkel for samfunnsutvikling. Og ikke minst: Gjennom å utdanne flere teologer, barne- og ungdomsarbeidere og misjonærer kan budskapet om Jesus nå enda lengre ut.

Når du gir til Siembra er du med på å bidra til å føre flere ut av fattigdom, og du er med på å bidra til at mennesker kan få et personlig møte med Jesus.


Today's Quote

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.