> NLM ung / Nyheter / Visionhelg på KvitsundVisionhelg på Kvitsund

Foto: Malene Bjørgaas

I helga var det Kvitsund sin tur å få besøk av et av våre Visionteam for en helg med møter, lovsang, seminarer og liv!  

I helga var det Kvitsund sin tur å få besøk av et av våre Visionteam for en helg med møter, lovsang, seminarer og liv!

Hvert år får 11 av våre skoler besøk av et team som arrangerer møtehelgen Vision med fullt opplegg. Vision skal være en helg som skal gi påfyll, utfordre og oppmuntre elevene på skolene våre.

 

12.-15. Januar var det igjen klart for å arrangere den årlige møtehelgen Vision. Vi reiste et team fra Misjonssalen Oslo. På Kvitsund fortalte elever at dette er et av høydepunktene i løpet av året. Helgen bestod av møter, aktiviteter og seminarer. Fellestema for Vision Kvitsund og alle de andre skolene som hvor det arrangeres Vision er Jesus ER_____, et viktig tema hvor vi og elevene fikk se ulike sider av hvem Jesus er. Jesus er den vi skal hente kraft fra og han vil være Herre i livene våre. 

  

Kvitsunds svar på Mesternes mester, underholdningskveld og ”Grab the mic” sto også på programmet. Det var ulike seminarer med tema som alkohol og ”grill-en-kristen-jente/gutt”. I tillegg hadde lovsangsledere fra Misjonssalen et lovsang-workshop der de delte erfaringer og snakket om hva lovsang er og hvorfor vi lovsynger. Et lovsangsteam fra Kvitsund hadde øvd inn en sang på forhånd og fikk tips og råd til hvordan spille og synge sammen som et team. Elevene fortalte at det var en spennende og lærerik workshop – både å høre hva lovsang dreier seg om og å få direkte tilbakemeldinger på det de gjorde.

  

Et fornøyd team takket for seg søndag, takknemlige for en god helg sammen med elevene på Kvitsund. En slik helg har betydning for elevene, men også for oss som får være med.

  

Tekst av Marte Bondevik

 

Les også saken om Visionteam som ettåringstjeneste


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.