> NLM ung / Nyheter / Utsending til landsmøte - hva med GF?Utsending til landsmøte - hva med GF?

Er du usikker på hvordan du registrerer deg som utsending til NLMs GF og NLM ungs landsmøte - og hva er greia med direktemedlem?

I sommer arrangeres både NLMs Generalforsamling og NLM ungs landsmøte. Generalforsamlingen foregår hele uka 3. - 8. juli. NLM ung har lagt årets landsmøtet til fredag 6. 1500-1630 og lørdag 7.juli 1100-1500 på GF. 

  

Vi håper at mange blir med på årets landsmøte hvor vi skal ta de faste programpostene som valg og årsrapport. I tillegg skal vi i år se på NLM ungs fremtid og snakke om strategien videre. Som utsending eller direktemedlem kan du være med avgjøre hvem som skal sitte i styret fremover og hva NLM ung satse på videre. Derfor håper vi at fellesskapene våre sender utsendinger og deltar. 

  

Det er også mulig å delta med stemmerett og talerett som direktemedlem. Alle kan bli medlem av NLM ung - det koster 50 kr i året og i tillegg til å kunne være med på landsmøtet er du med å støtte arbeidet vi driver.

Er du ikke utsending eller direktemedlem - har du fortsatt mulighet til å bli med på landsmøtet - det er åpent for alle. Du kan altså få deg samtalene, bli oppdatert på arbeidet og tenke høyt om NLM ungs fremtid.

   

Utsending til NLM ungs landsmøte - hva med GF?

    

Vi har fått flere spørsmål om det går greit å være utsending til på Generalforsamlingen til NLM og landsmøtet til NLM ung. Svaret her er ja - man kan være begge steder eller fellesskapet kan sende forskjellige til GF og landsmøtet. Det viktigste er at det er to forskjellige arrangement med to sett med regler og to registreringer - derfor må du huske å registrere deg to steder. 

  

NLM ung - utsending eller direktemedlem:

Her finner du det du trenger for å melde deg som utsending for et fellesskap i NLM ung.

Du kan også delta med stemmerett på landsmøtet som direktemedlem i NLM ung.

Har du spørsmål ta kontakt på ung@nlm.no 

 

NLM - delegat/utsending:

Her finner du skjema for å melde deg som utsending/delegat på NLMs GF. Lederen av laget kan fylle ut, signere og skanne eller ta et godt bilde av skjermaet og sendt til gf2018@nlm.no 

NB! Husk å skrive riktig navn og IDnr på fellesskapet du skal representere - det kan du finne på www.nlm.no/minside eller i tilsendt informasjon om årsmleding og lignende. 

 

  

Har du spørsmål ta kontakt med gf2018@nlm.no 

   

Saksdokumenter

  

Saksdokumentene til både NLM og NLM ung kan du finne her - ta deg gjerne tid til å lese litt om hva skal skje, hvem som stiller til valg og forbered deg for landsmøtet.


Today's Quote

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.