> NLM ung / Nyheter / Talere på Frontline 2016Talere på Frontline 2016

Lydia Kristin Furnes og Tor Erling Fagermoen kan du høre tale på Frontline 2016!

Lydia Kristin Furnes er 25 år og sunnmøring. Hun jobber som lærer i Bergen og er leder for forbønnstjenesten i Salem. Lydia Kristin liker iskaffe, fjelltopper, peoner, typen sin og ikke minst å snakke om det kristne livet og Jesus.

Tema for talen er «Gud er grensesprengende i ditt liv», og dette skriver hun selv om hva vi kan vente oss:

«Jeg tror mange kristne til tider føler seg utilfreds med det kristne livet de lever. Jeg tror vi alle har blitt grepet av et ønske om at det vi gjør skal bety mer - at den vi er skal bety mer. Likevel føler vi kanskje ikke at det er virkeligheten. Hva betyr det egentlig å være en slik troende som Jesus snakker om i Johannes 14:12: "Den som tror på meg skal også gjøre de gjerningene jeg gjør, ja, enda større gjerninger." Vi skal snakke om et grensesprengende liv, om komfortsoner og kallet til å vandre med Gud.»

Lydia Kristin får dere høre fredag kveld.

 

Tor Erling Fagermoen er 44 år og bor på Vinterbro med kone og tre barn i alderen 10-15 år. Han har drevet med en rekke forskjellig kristent barne- og ungdomsarbeid; Tidligere leder av NLM ung, tidligere lærer og rektor på Bibelskolen Fjellhaug og tidligere generalsekretær i Laget. Nå jobber Tor Erling som europaleder i Laget (IFES).

På Frontline 2016 skal han prate med utgangspunkt i overskriften: «Gud er grensesprengende i verden.» Dette skriver han selv om hva vi kan vente oss:

«Jeg vil snakke om hva Gud gjør i verden i dag og hvordan du kan bli involvert. Vi skal slippe å blåse vinden og skape bølger. I stedet skal vi lære oss å navigere i det Gud gjør.»

Tor Erling får dere høre lørdag kveld.

   


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.