> NLM ung / Nyheter / Superblink satser på streamingSuperblink satser på streaming

Linkus på skitur - hør hvordan det gikk i føljetongen på Superblink.no hver fredag fremover. 

Hver fredag i hele februar kan alle superblinkmedlemmer gå inn på Superblink.no og finne et nytt avsnitt av årets vinterCD i Lydrommet. Kjartan Kvalvåg i superblinkredaksjonen er veldig spent på responsen.

- Vi har laget en spennende produksjon som vi gleder oss til å presentere for medlemmene våre. Kjartan og Linkus har vært på skitur i slalåmbakken. Så det blir en del action med Linkus på ski. I tillegg har vi fått nye artister som aldri har vært med på CDene våre før; to svenske jenter som heter Emmy og Ella, så det tror jeg blir veldig bra. En lydbok er også inkludert; nemlig boka "Best av alle", skrevet av Max Lucado. I tillegg er selvsagt gode gamle bibeldrops og supergliset på plass, akkurat som før, forsikrer multimediaredaktør Kjartan Kvalvåg. 

Det som er nytt denne gangen, er at medlemmene ikke trenger vente på at CDen kommer i postkassa i slutten av februar. I stedet kan de gå inn på superblink.no, og høre på et nytt avsnitt hver fredag fremover. 

- Vi ser at streaming blir mer og mer populært og er lettere tilgjengelig for folk enn CDer, forklarer Kjartan. For mange barn er det mye mer naturlig å høre på et lydspor på mobil eller nettbrett, i stedet for å sette på en CD. Streaming er derfor noe vi i Superblink ønsker å satse på fremover. 

Hva er fordelen med dette for medlemmene?

- Det innebærer at medlemmene kan høre på lydsporene hvor som helst og når som helst. Der man før var avhengig av å ha en CDspiller i tillegg til den fysiske CDen, kan man nå logge seg inn og høre på det fra hvilken som helst pc, mobil eller nettbrett. Dessuten betyr det at vi kan gjøre nytt stoff tilgjengelig for medlemmene mye oftere enn tidligere. Barna trenger ikke lenger å vente til neste CD som kommer om et halvt år, vi kan legge ut små snutter flere ganger i måneden, forklarer Kjartan entusiastisk. 

Hva med de som har pleid å høre på CDene i bilen, hvor det kanskje er dårlig med nettilgang? Hva kan de gjøre?

- Det er lett å laste ned lydfilen til mobilen eller nettbrettet, forklarer Kjartan. Når du først har lastet ned lydsporet, kan du lytte til det hvor som helst uten å være avhengig av nettilgang eller bruke tellerskritt. I denne omgang vil medlemmene dessuten få en CD i posten i tillegg, for de som fremdeles måtte foretrekke det. Men i fremtiden vil det sannsynligvis være kun streaming som gjelder. 

Det første avsnittet om Kjartan og Linkus i slalåmbakken og all den andre moroa blir altså postet i Lydrommet på superblink.no fredag 3. februar. Du finner det HER, under fanen "CD". Denne fanen er kun synlig for betalende medlemmer. Er ikke barnet ditt medlem enda? Da kan du bestille medlemskap HER

Og så er det bare å følge spent med hver fredag fremover. 

 


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.