> NLM ung / Nyheter / SUPERBLINK har fornyet segSUPERBLINK har fornyet seg

Superblink fornyer seg. Kort oppsummert: Det blir enda mer fokus på Jesus og klubben blir enda mer tilgjengelig.

Den kristne medieklubben for barn, Superblink, var tidlig ute med å formidle Jesus på internett. Nå har de tatt enda et nytt steg, slik at barna kan besøke nettstedet superblink.no fra nettbrett og smarttelefon i tillegg til PC.

- Det er viktig for oss å være tilgjengelige der hvor barna er. Smarttelefoner og nettbrett finnes i de fleste hjem og er ofte lett tilgjengelige for barna. Og vi ønsker at de skal få møte Jesus der også, sier Torunn Haraldsen, en av redaktørene i klubben.

Redaktøren forteller at det også har skjedd endringer i nettsidens innhold.

- Vi fokuserer enda mer på trosopplæring. På superblink.no har vi noe som heter superfortellinger. Dette er de viktigste fortellingene i Bibelen – i animert form. Til hver superfortelling er det laget flere spill og aktiviteter som vi tror barna vil ha stor glede av.

Et fullt medlemskap i Superblink koster kr 485,- pr år. Da får barna klubbaviser og overraskelser hjem i posten i tillegg til brukernavn og passord på superblink.no. Men nettstedet kan også brukes uten at man er betalende medlem.  Da får man tilgang til en del av nettstedet, blant annet alt som hører til trosopplæringsbiten.

- Gjennom Superblink får barna Jesus rett hjem. Og vi håper at det nye superblink.no blir brukt av enda flere, både privat, men også som ressurs i trosopplæringsarbeid, sier Haraldsen og oppfordrer foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og faddere til å gi et medlemskap til et barn de er glad i.


Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.