> NLM ung / Nyheter / Spente på TeFT-opphold i Øst-AfrikaSpente på TeFT-opphold i Øst-Afrika

– Vi gleder oss og er veldig spente, sier ti ferske «teftere» som flyr til Nairobi i Kenya fredag 12. oktober.

 

Etter noen dagers forberedelse på Fjellhaug Utdanningssenter i Oslo, er de klare for fem måneder med praksis og studier i Kenya og Tanzania. Undervisning og praksis er to hoved-stikkord for de som deltar på TeFT SKOLE.

– Vi gleder oss til å komme i gang, til å møte en ny kultur og lære mer – både gjennom bibelskole og å bli kjent med misjonsarbeidet, forteller ungdommene rett før avreise.

– Vi skal besøke ulike områder av Kenya og Tanzania, og delta blant annet på gudstjenester, i husfellesskap, være sammen med misjonærbarn og delta i misjonsprosjekter. Nå skal vi kaste oss ut i masse ukjent på en gang, og vi skal få se hva misjon innebærer, kommenterer en positiv og forventningsfull gjeng av «teftere».

 

Følg «tefterne» på deres blogg.

 

Bildet, fra venstre: Tomas Eklund (Linköping, Sverige), John Olav Kiplesund (Stjørdal), Natanael Larsson (Silverdalen, Sverige), Anne Grødem (Bryne), Aleksander Malde (Sola), Heidi Sundvoll (Tananger), Marte Brennsæter (Moi), Gina Fosse (Ølensvåg), Marte Bondevik (Søfteland) og Janne Elise S. Magnussen (Karmøy).

Foto: Kristin Wennemo Malmin


Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.