> NLM ung / Nyheter / SkyggenSkyggen

Maria har skygget Maria og sett på hva  en ungdomskonsulent i NLM ung egentlig gjør.

Jeg heter Maria Jensen, er femten år og går på Ryenberget skole. 15. og 16. juni jobbskygget jeg ungdomskonsulent i NLM ung, Maria Celine Lundeby. På skolen min har vi et fag kalt utdanningsvalg hvor vi får informasjon om ulike utdanninger vi kan velge, og hvilke jobber vi kan få med disse utdanningsprogrammene. Meningen med jobbskygging er å få en liten smakebit i en jobbhverdag vi synes virker interessant.

    

Jeg har kjent Maria Celine hele livet, uten å helt vite hva hun jobber med. Derfor tok jeg kontakt med henne, og heldigvis for meg hadde hun både tid og lyst til å ha meg på besøk. Hun jobber for tiden på NLM sitt hovedkontor i Oslo, hvor hun arbeider som ungdomskonsulent i NLM ung. Disse dagene skriver hun andakter, planlegger arrangement, forbereder seg til jenteseminar på UL og det første planleggingsmøte for Frontline 2018.

      

Disse to dagene har vært veldig morsomme. Jeg har observert en video-innspilling, lest og hjulpet Maria Celine med andakter, fått være med på å planlegge diverse ting, og ikke minst snakket litt om troen vår. Jeg ble tatt godt imot av alle på hovedkontoret, og har til og med fått lov til å være med på noen hemmelige oppdrag. Det var spennende.


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.