> NLM ung / Nyheter / Siembra funker!Siembra funker!

Siembra-general Gjermund Øygarden har vært på tur og laget nye filmer til Siembra. Her deler han begeistring og engasjement over utdanningsprosjektene vi får være med på å støtte.

«Din rikssak, Jesus, være skal Min største herlighet. Takk at jeg også fikk ditt kall Og skal få være med!»

 

"Men glem ikke å gjøre godt og dele med andre. For slike offer er til behag for Gud."

Hebreerne 13,16

 

Siembra fungerer like bra som det lyder. Siembra er spansk og betyr å så. For et privilegium det er å få lov til å være med å så i Guds rike, for et privilegium å stå i tjenesten for Herren.

  

Når jeg er så heldig å få oppleve et nytt land hvor NLM driver arbeid, kjenner jeg at gløden for å nå Verden for Kristus stadig øker inni meg. Kall meg gjerne gal, men slik har det nå altså blitt. Kristent arbeid i utlandet motiverer meg, det inspirerer meg og det engasjerer meg til å drive kristent arbeid hvor enn jeg er. Det er godt å stå sammen med flere om samme sak, det er godt å få ta del i limet i vår organisasjon.

 

Årets siembra-filmteam bestående av Even Kleppa og undertegnede, reiste rundt i en tolv dagers tid i Indonesia, hvor vi filmet en del av det varierte arbeidet NLM er med på i landet. Som siembra-filmteam, tok vi for oss det som omhandler utdanning, som er satsningen til siembra.

 

Alan

Vi møter en mann som heter Alan. Alan er støttet av NLM, hvor han blant annet følger opp kristne ledere og underviser om ulike metoder og tanker rundt det å dele evangeliet med andre. Alan fascinerer meg. En mann med hjertet for evangeliet, en mann med nestekjærlighet. Vær med å be for Alan, han er en av våre.

 

Hjem for psykisk syke

NLM er inne og støtter et team som er med å bidra til en bedre hverdag for dem som er der. Mange som sliter psykisk i Indonesia, blir utstøtt fra familiene og noen blir satt på gaten. Her ser vi at utdanning handler om mer enn bare skoletimer, utdanning handler om å få gjøre ting i praksis.

 

Sofie

På den teologiske skolen vi besøkte, ble vi kjent med en elev som heter Sofie. Sofie er en hardtarbeidende disippel i Guds rike. Vi ble med Sofie til en kirke i nærheten, hvor hun drev en barneklubb. Her var det gåsehudsteming fra første tone til siste slutt. Jeg kjenner meg privilegert som har fått se personer som Sofie i arbeid i Guds rike. Jeg tar med nye erfaringer tilbake til Norge som Sofie har vist meg innen barnearbeid- og ungdomsarbeid.

 

  

Helt fra jeg var liten har jeg fått lov til å være med å gi til Guds rike slik at evangeliet når videre. De pengene har gitt vekst, disse pengene gir vekst. Vær så snill, la oss aldri lene oss tilbake, men ta kallet vårt om å dele evangeliet på alvor. Mennesker blir satt fri, på grunn av våre midler og vår forbønn.

  

«Takk at jeg også fikk ditt kall og skal få være med!» Blir du med?

   

Se også iTro sin vlogg om hvor vi får se litt om hvordan turen var for Gjermund og Even. 


Today's Quote

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.