> NLM ung / Nyheter / NLM ung-helgNLM ung-helg

NLM ung arrangerer en helg med landsmøte og fokus på ung:tro-prosjektet vårt

Hjertelig velkommen til en helg spekka full av god inspirasjon! Vi har en drøm om at flere i Norge skal bli forvandla av evangeliet, og vi har derfor laget en helg der vi ønsker å inspirere, utfordre og samle dere som har den samme drømmen. Helgen blir kombinert med landsmøte til NLM ung.  

   

Hvorfor bør du være med på denne helga? Du bør være med på denne helga fordi hvert år legges det ned flere barne- og ungdomslag i Norge, enn det blir startet nye. Fordi det er færre og færre steder i Norge hvor barn og unge kan bli kjent med evangeliet. Fordi evangeliet om Jesus er sant, og vi har fått i oppdrag om å reise ut for å fortelle det til verdens ende – også i Norge.

 

Hvem er denne helga for? Den er åpen for alle! Fokuset vil være på å nå ut i Norge med evangeliet, enten der man er, eller å flytte til en ny plass. Det er ingen aldergrense!

  

Hvordan melder jeg meg på? Det er ingen påmelding til helgen. Hvis du skal stemme på landsmøte er det egen påmelding for det her.

  

Overnatting? Overnatting ordnes privat - hos bekjente, hoteller og lignende.

  • Hoteller

Søk på hotels.com for denne helgen

  

UNG:TRO

NLM ung eksisterer fordi vi vil at evangeliet om Jesus skal bli tilgjengelig for enda flere barn og unge. Dette er bakgrunnen for ung:tro-prosjektet vårt. Ung:tro handler om å gjøre det mulig for flere i Norge å bli kjent med Jesus og følge han ved å etablere nytt barne- og ungdomsarbeid.

 

Vi ønsker å skape bevissthet om misjonsoppdraget og mulighetene for å engasjere seg i kristent arbeid der du bor, men også peke på områder der det er lite eller ikke noe tilbud om kristent fellesskap for barn og unge. En del av prosjektet handler om å utfordre og oppmuntre til å tenke litt annerledes om hvor en skal studere eller jobbe for å være vitner i sin hverdag. Les også saken på iTro.no om noen som har engasjert seg i prosjektet.

  

Landsmøte 

NLM ungs landsmøte er et årlig arrangement, hvor vi ønsker å sette fokus på det store og viktige arbeidet vi får være med på! Landsmøtet gir en unik mulighet til å være med å påvirke hvilken retning organisasjonen skal gå i, og hvilke prioriteringer vi skal gjøre den neste tiden. I tillegg til blant annet valg til NLM ungs landsstyre, skal vi sette av tid til samtaler om arbeidet vårt og veien videre. Her kan du finne innkallingen

     

Program for helga

   

Fredag 27. oktober

   

1930      Kveldsmøte - Astrid Helene Øgaard med gjester

2100      ISFEST med Kahoot

  

Lørdag 28. oktober

1000      Kaffe, frukt og registrering 

1030      Ord for dagen

1100      Landsmøte 

1230      Kaffepause

1245      Landsmøte fortsetter

1330      Lunsj

1415      Ung:Tro - Statusrapport

1530      Pause

1545      Ung:Tro – Seminar

1630      Kaffe og snackspause 

1645      Ung:Tro – Utsendelse

1800      Pause

1930      Møte i misjonssalen - Tale av Egil Sjaastad 

2100      Kaffe og mingling

2130      Underholdning

 

På søndagen er det ikke noe offisielt program, men det mulig å få med gudstjenesten i Misjonssalen kl 1100 med tale av Jan Erik Lehre


Today's Quote

Rom 10:13 For hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.