> NLM ung / Nyheter / Nettbasert løsning for årsmelding...Nettbasert løsning for årsmelding og søknad om Frifondsmidler

Vi lanserer nå en nettbasert løsning for levering av årsmelding og søknad om Frifondsstøtte.

Fra januar 2014 oppfordres ledere for foreninger, forsamlinger og barne- og ungdomslag til å levere årsmeldingen via den nettbasert løsningen man finner under fanen «Min side» på www.nlm.no.

Barne- og ungdomslag i NLM ung oppfordres i tillegg til å levere søknad om Frifondsmidler og prosjektstøtte på internett innen fristen 28. februar.

 

Unngå mangler i søknaden

Fordelen med å levere via den nettbaserte løsningen, er at du som leder vil få beskjed om ditt lag regnes som tellende eller ei, og om det vil være nødvendig å gjøre små grep for å sikre Frifondsstøtte til laget, som for eksempel gjennomføre et årsmøte eller lage vedtekter for laget.

På denne måten håper vi å bidra til at alle barne- og ungdomslag som ønsker det, får muligheten til å få tildelt økonomisk støtte, og at ingen faller bort på grunn av små mangler i søknaden.

 

Dersom du har spørsmål knyttet til utfyllingen av årsmelding eller Frifondssøknad, send en mail til minside@nlm.no  eller ring 22 00 72 72.


Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.