> NLM ung / Nyheter / Magasinslipp og medarbeiderfest for...Magasinslipp og medarbeiderfest for iTro

Over 80 frivillige har bidratt på nettsiden itro.no i løpet av skoleåret. I forbindelse med release av det årlige iTro-magasinet ville redaktør Maria Celine Kolberg gjøre stas på alle sine medarbeidere.

Nesten halvparten av de 80 frivillige møtte opp til feiring på Café Ichtys ved Misjonssalen i Oslo.

– Vi ville gjøre litt ut av at magasinet er kommet, forteller redaktør Maria Celine Kolberg. – Og i tillegg feire alle de som har bidratt en eller flere ganger i løpet av skoleåret på iTro. Ingen av de frivillige får noe honorar, og vi ville gjerne vise at vi setter stor pris på innsatsen deres.

– Vi tror det er viktig for en nettside som iTro at vi oppdaterer hver dag, og det klarer ikke vi som er ansatte alene, forteller Kolberg videre.  – Hadde det ikke vært for de frivillige, så hadde ikke iTro vært  slik det er. Det høres dramatisk ut, men det er sant.

Populært med papir

Festen ble en suksess, med kaker, brus, kaffe og quiz – og selvsagt det rykende ferske magasinet til alle som kom. Og papirmediet slår godt an ennå, fem år etter at Misjonssambandets ungdomsblad Ungdom og tiden ble lagt ned.

– Magasinet gis ut i forbindelse med UL, det har vi gjort to ganger før, og det får vi gode tilbakemeldinger på, sier Kolberg. 
– Folk vil gjerne ha flere magasiner i året. Det er god reklame for iTro å kunne dele noe konkret ut i hånda til folk.

Magasinet blir delt ut fra NLMs stander på diverse arrangement sommeren gjennom, og blir sendt til alle skoler og regioner. I tillegg sendes et eksemplar med Utsyn i juni. Temaet for magasinet er det samme som UL-temaet, Sannhet.

Tema som fenger

– Det har vært gøy å jobbe med magasinet, det er også laget på dugnad av frivillige skribenter,  forteller redaktør Kolberg. Magasinredaksjonen har allerede fått tilbakemeldinger på at bladet blir godt mottatt. 

– Vi håper å ha fått til litt bredde i sakene, og jeg tror det er et tema som fenger veldig, om man er kristen eller ikke.  Sannhet er et ord som alle har et forhold til, avslutter Maria Celine Kolberg.

Dersom du ønsker å bestille iTro-magasiner for å dele ut på din studieplass eller på bedehuset, ta kontakt med itro@nlm.no.  


Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.