> NLM ung / Nyheter / Lev livet - Jesus i hjemmetLev livet - Jesus i hjemmet

”LEV LIVET – Jesus i hverdagen” er en interessant og inspirerende arrangement som NLM ønsker å oppfordre til deltakelse på. Kan du tenke deg å være med?

  

Disse ordene som jeg pålegger deg i dag, skal du bevare i ditt hjerte. Du skal gjenta dem for dine barn og snakke om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, når du legger deg og når du står opp.

- 5. Mosebok 6,7

 

LEV LIVET - Jesus i hjemmet Sandnes 20.-21.september 2013

 

Konferansen LEV LIVET vil utfordre og utruste oss til å ta Bibelens egen trosopplæringsplan på alvor. Er dette noe for deg?

 

Konferansens hovedtaler. George Barnaer grunnleggeren av The Barna Group, et firma som har spesialisert seg på å studere religiøs tro og adferd i spenningsfeltet mellom tro og kultur. Hans forskning på området brukes i mange land, og Barna er i følge Vårt Land en av verdens mest siterte kristne ledere.

 

Ny spørreundersøkelse. 
Resultatet fra en rykende fersk, norsk undersøkelse om Tro på hjemmebane blir offentliggjort på konferansen. (v/ NLA Høgskolen)
Dyktige og engasjerte talere/ seminarholderne kommer fra hele kristen- Norge.

 

Hvorfor denne konferansen?
 Ofte spør vi ”hvordan gjør vi det?” Men det er vanskelig å gi et godt svar på det, før vi vet hvorfor vi skal gjøre det. Derfor har denne konferansen hovedfokus på de Bibelske prinsippene for å gi troen videre til neste generasjon. På bakgrunn av det henvender vi oss primært til ledere og beslutningstakere slik at de kan møte den lengselen mange kristne kjenner i forhold til både hjem og menighet.

Reservere plasser
. Mange organisasjoner har alt reservert plasser for ledere og ledergrupper. Med denne henvendelsen ønsker vi gi flere mulighet til å reservere plasser på konferansen.
Konferansen starter fredag 20.september kl 09.30 og avslutter lørdag kl 14.30.
* Pris: kr 1000,- inkl lunsj + middag fredag, lunsj lørdag

Arrangør:
ImF, Normisjon, Ungdom i oppdrag og Kristent nettverk står bak LEV LIVET – konferansen. 

  

Nett: http://lev-livet.no/

Påmelding: http://lev-livet.no/pamelding-til-lev-livet-konferansen-2013/

Spørsmål? Kontakt Merete Åsebø Blindheim /merete.aa.blindheim@gmail.com / 91 72 31 75


Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.