> NLM ung / Nyheter / KINATeFT-team Kina 2016

Sommeren 2016 reiser TeFT-team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Søk nå! 

Bli med til Kina sommeren 2016!

Sommeren 2016 reiser TeFT-team til Kina. Turen vil bli i midten av juli 2016 og hovudfokuset vil være på å arrangere leir for vanskeligstilte barn.

Barna er såkalte «Left behind children», barn som er blitt igjen i landsbyen etter at foreldrene har dratt til byene på jakt etter jobb, og prosjektet handler om å styrke barns rettigheter. Teamets oppgave vil være å arrangere leir for barna, og å gjøre en forskjell for barn som er i en vanskelig situasjon. 

 
Etter barneleiren går turen til Beijing, hvor vi blant annet kan friste med besøk på den kinesiske mur, silkemarkedet, og andre severdigheter. 
 
Dette er en gyllen mulighet til å få være turist, samtidig som du får sett litt av NLMs arbeid i Kina og får være med å gi kinesiske barn en uforglemmelig leir! Teamet blir på 7 stk. Vi trenger både gutter og jenter! Har du interesse og evner for musikk, sport, foto, eller andre kreative aktiviteter så er det absolutt et pluss!
 

Praktisk informasjon:

Team: 7 stk.

Tidspunkt: ca. 12. - 28. juli 2016 

Søknadsfrist: 10.mars 

Pris: 13.000* (inkl. fly, opphold, en del mat) *Endring i pris kan forekomme

Aldersgrense: 18 - 30 år 

Kontakt: Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med oss på ung@nlm.no

Søknadsskjemaet finner du her

* Tent for å tjene

  


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.