> NLM ung / Nyheter / – Jeg håper at Frontline 2018 kan...– Jeg håper at Frontline 2018 kan bli som en oase, der du kan komme for å få påfyll og nytt mot

Bilde: iTro.no

Harald inviterer til en misjonskonferanse som er alt annet enn tam og kjedelig.

Etter snart to års ventetid er misjonskonferansen Frontline endelig rett rundt hjørnet. Og allerede nå har den første gledelige nyheten kommet:  Det har allerede blitt satt en solid påmeldingsrekord for årets Frontline.

    

Fortsatt plass til flere

Selv om det er fint med påmeldingsrekord, er det likevel plass til enda flere. For å inspirere de som fortsatt er usikre på om de skal dra til Oslo på misjonskonferanse denne helgen, har iTro derfor tatt en prat med prosjektleder for Frontline, Harald Hovland. Han er overbevist om at det å melde seg på Frontline vil være en svært klok beslutning.

– Kan du fortelle iTros-lesere hva Frontline egentlig er?

– Frontline er en misjonskonferanse for unge voksne som arrangeres annet hvert år. Den varer i tre dager og er spekket med seminarer, møter, lovsang og mye annet, forteller Harald.

– Visjonen for Frontline er å utruste, inspirere og utfordre hverandre til leve frimodige liv i etterfølgelse av Jesus Kristus.

    

Les hele saken på iTro.no


Today's Quote

Sal 27:14 Vent på Herren! Vær ved godt mot! Ditt hjerte være sterkt! Ja, vent på Herren!

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.