> NLM ung / Nyheter / Indogirls og Chili-øya på nettIndogirls og Chili-øya på nett

På Indobloggen kan du følge Elisebeth, Anna Kristin, Ingvild Amalie og Kari i Indonesia. Foto: indobloggen.wordpress.com

NLM ung er i 2014/2015 med på å støtte prosjekter i Indonesia og Nord-Afrika. Vi vil anbefale to nettsider der du kan få et innblikk i arbeidet som drives.   

Chili-øya

Årets Siembra-prosjekt er Indonesia og Nord-Afrika. Siembra har derfor laget en egen nettside med fokus på Chili-øya i Indonesia; Bård Bøe har krydret siden med flotte bilder, historier og filmer. Her kan vi blant annet lese om Ozzie og gjengen som nærmest er legender for sine longboard-ferdigheter, og «religionsfriheten» som alltid omtales med hermetegn. Det er også mulig å laste ned materiell fra siden, både bilder og info-filmer om arbeidet som drives. 

 

Sjekk ut siden her!

http://siembra.businesscatalyst.com/

 

Indogirls

For deg som lurer på hva du skal gjøre til høsten (eller som bare syns det er spennende med NLMs arbeid i Indonesia), kan det også være verdt å ta en titt på en annen nettside; indobloggen.wordpress.com. Denne bloggen skrives av fire jenter på 20 år, som i samarbeid med NLM ung har reist til Indonesia for å være volontører denne våren. På bloggen får vi innsikt i hvordan den indonesiske hverdagen for jentene ser ut, og hva de jobber med. Her kan vi la oss inspirere og glede - og huske på jentene i bønn.

 

Les mer in Indogirls her!

https://indobloggen.wordpress.com/blogg/


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.