> NLM ung / Nyheter / Husk årsmelding og frifondssøknadHusk årsmelding og frifondssøknad

Foto: Knut Ole Østertun / NLM

NLM ung håper at alle barne- og ungdomslag husker å levere årsmelding for 2015 og søknad om Frifond.

Nå er tiden kommet for å levere årsmelding for 2015. NLM ung oppfordrer alle sine lag til å bruke litt tid til å gi oss en tilbakemelding på året som gikk. Dette er med å gi oss en med oversikt over alt arbeidet som foregår i alle de forskjellige lagene. Vi ønsker også at alle lag som har mulighet, benytter anledningen til å søke om Frifondsstøtte. Frifondsstøtte er en statlig støtteordning som gis til lokale barne- og ungdomslag. For å få støtte må man oppfylle visse kriterier. Her kan du lese mer om Frifond og hva som må til for å kunne søke.

    

NLM ung ser at de siste årene har ca bare halvparten av våre lag levert årsmelding og tatt muligheten til å søke om støtte. Dette gjør at både lokallagene og NLM ung som organisasjon går glipp av store beløp i statlig støtte. En vanlig misforståelse er at dersom du søker Frifondsstøtte til ditt lag, "tar" du penger fra andre lag eller prosjekt. Det er ikke slik denne ordningen fungerer. Jo flere som søker, jo mer støtte får NLM ung til å fordele videre til lokallag.

    

Derfor håper vi at du tar deg tid til å fylle ut en årsmelding og til å søke om støtte til ditt lag. Her kan du lese om et lag som benytte seg av muligheten og fikk støtte til klubben sin.

    

Fristen for innlevering av årsmeldinger er 10. februar. 

   

Trenger du hjelp til årsmelding og søknad, finner du en god brukerveiledning på www.nlm.no/minside eller ta kontakt med minside@nlm.no 

   

Lurer du på om ditt lag kan søke om Frifondsstøtte, kan du sende en mail til ung@nlm.no eller ringe 22 00 72 00


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.